IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès sol·licita la retirada «immediata» de l'anunci d'un gimnàs

Ho ha fet davant la indignació dels veïns del municipi

El cartell d'Eurofitness que ha indignat a Sant Cugat del Vallès
El cartell d'Eurofitness que ha indignat a Sant Cugat del Vallès | Eurofitness

Després de les festes de Nadal i els seus respectius sopars i dinars —on mengem per damunt de les nostres possibilitats—, és hora de tornar a la rutina i preparar el nostre cos perquè estigui en forma i poder lluir-lo sense complexos a l'estiu. Dit d'una altra manera, al gener comença, oficialment, la famosa «operació biquini». 

Així doncs, el gener és el mes on els gimnasos comencen a llançar les seves campanyes per a captar socis, sabent que un dels propòsits d'any nou més compartit entre els ciutadans és perdre aquells quilos de més que hem guanyat per les festes nadalenques. 

«Qui més pesa, menys paga»

No obstant, la promoció que ha llançat el centre 'Eurofitness' de Sant Cugat del Vallès, al Vallès Occidental, no ha aconseguit, justament, l'efecte desitjat, sinó que ha sigut objecte de crítiques a les xarxes socials. 

El gimnàs s'anunciava pel municipi amb una sèrie de cartells sota el lema «Qui més pesa, menys paga», oferint així descomptes a aquelles persones que estiguessin menys en forma. Una campanya publicitaria que no ha agradat gens als veïns de Sant Cugat. 

Per la seva banda, l'Ajuntament del municipi ja ha sol·licitat a l'empresa en qüestió «la retirada immediata» de l'anunci, segons publica 'La Vanguardia'. «No la compartim. Fomentem l'esport i l'activitat física, i no l'obsessió per uns determinats estereotips», ha comentat el consistori en un tuit. 


Comentaris

envia el comentari