José Rivera, Riverita, en una foto compartida a les xarxes socials

Els lamentables últims dies de José Rivera ('Riverita') que avergonyeixen la família

Una dona propera a ell ha decidit explicar públicament el que va succeir

Aquesta setmana passada, José Rivera, més conegut com a 'Riverita', va morir amb 73 anys a conseqüència d'un càncer, causant així un gran mal en tota la seva família. Aquesta ha demostrat el gran tràngol que estan vivint a través de publicacions a les xarxes socials.

Tanmateix, la seva mort ha comportat que sorgeixin molts rumors, en concret, entre d'altres, s'ha arribat a publicar que podria haver estat víctima d'un robatori poc abans de perdre la vida. I s'ha assenyalat directament a Mónica Gavira, una periodista que va estar molt a prop d'aquest per l'amistat que mantenien.

Ella ja ha negat aquestes acusacions a 'Socialité', de Telecinco. No obstant això, ara ha volgut esplaiar més en les seves explicacions i, en  fer-ho, ha deixat palès que l'oncle de Kiko Rivera va passar uns últims dies abatut.

'Abandonat' per part de la seva família

El que s'ha transmès a través dels mitjans és que 'Riverita' sempre ha estat molt recolzat per la seva germana (Teresa) i pel fill d'aquesta (José Antonio Canales). No obstant això, Mónica, en declaracions al diari 'La Razón', ha desmentit això.

Concretament, ha manifestat que «durant molts anys va estar poc atès per la seva família, per la seva germana i el seu nebot José Antonio. I aquesta és la pena que tenia. El vaig veure molt malament i vaig demanar que es preocupessin més, que no podia morir tan trist».

Així mateix, ha afegit que «a Teresa no li agradava la meva relació de gran amistat amb el seu germà, fins i tot li molestava que em preocupés per la seva salut. I al seu fill li retrec que no s'ocupés més del seu oncle. Diguin el que diguin els dos, el van deixar molt sol. Aquesta és la pura realitat».

Tant és així que ha manifestat que «Jo mateixa em vaig ocupar de trucar a l'ambulància perquè l'ingressessin a l'hospital en el qual, malauradament, va morir».

Mónica parla dels suposats 4.000 euros 'robats'

A Mónica Gavira se l'ha acusat de robar-li 4.000 euros a 'Riverita' en els seus últims dies de vida, però ella ha sigut molt clara al respecte. Així, ha deixat palès que res té a veure amb aquests diners, alhora que ha assenyalat un responsable: el fill de la Teresa.

La periodista ha exposat que té proves per demostrar el que diu. És més, ha explicat que «el 8 de gener vaig rebre una trucada de l'amo d'una ferralleria. Em va explicar que va ser Canales Rivera el que va rebre els 4.000 euros del seu oncle per la venda de ferralla de 'Rive', però no li va explicar res».

Així mateix, ha dit que quan José es va assabentar del que havia fet el seu nebot: «es va enfadar moltíssim i li va demanar explicacions. Aquest es va justificar amb què calia pagar deutes del seu oncle, impostos i altres coses. Però el més lògic és que fos 'Rive' qui decidís amb els diners el que considerés oportú».

Dolor per la pèrdua

En aquesta entrevista que Gavira ha concedit al diari 'La Razón' no ha dubtat a deixar clar que, tot i els rumors, la seva amistat mai va ser interessada. I ho ha exposat dient: «Qüestionar la meva relació desinteressada amb 'Rive' és injust. Econòmicament jo li he donat a ell més que ell a mi. Aquest home no tenia diners, pràcticament vivia de la seva paga no contributiva de 400 euros, i jo li portava roba, menjar i el que podia».

Així tot, ha manifestat que, deixant de banda totes les informacions que estan sorgint, ella està molt trista per la mort de 'Riverita', de fet, ha dit: «No em faig a la idea de no poder veure'l mai més. Era un amic de l'ànima, un home generós i senzill. Una persona meravellosa».

D'aquesta manera, Mónica ha finalitzat la seva entrevista, que ja està generant molta polèmica. Una entrevista que segur porta amb si la resposta de Teresa Rivera o de Canales Rivera, qui treballa a 'Sálvame'. I és que haurà de defensar-se de l'acusació' que aquesta li ha realitzat.