Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

L'«amiga» de 38 anys que Florentino Pérez va conèixer al seu vaixell

Es diu Françoise i es van conèixer al «Pitina»

Florentino Pérez, a la llotja del Bernabéu. Foto: El País.

Florentino Pérez sembla haver trobat una companya després d'ahver enviudat ara fa quatre anys. Es tracta d'una dona francesa de 38 anys, de nom Françoise, que hauria retornat la felicitat a l'empresari i president del Reial Madrid després de la sobtada mort de la seva esposa, Pitina, el mes de maig de 2012. Segons ha explicat el portal Vanitatis, la dona va acompanyar el president blanc a la final de la Lliga de Campions a Milà, i no és el primer viatge que fan plegats: ja han anat a París i també a Mallorca.

Florentino i Françoise es van conèixer a bord del Pitina, el vaixell que el president del Reial Madrid té amarrat a les Balears i amb el qual fa alguna travessia de tant en tant. La dona formava part de la tripulació que l'acompanyava en aquestes empreses.

La nova parella ja és vox populi a l'alta societat madrilenya i és que Florentino Pérez no se n'ha amagat, portant-la a sopars informals amb amics, o en reunions d'oci. No és la primera vegada que es relaciona Pérez amb alguna altra dona, com quan va circular que tenia una història amb Isabel Preysler.