IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'«amiga» del rei Joan Carles, Sandra Mozarowsky, i el seu estrany suïcidi

Era una actriu d'«El destape», filla d'un diplomàtic rus i va morir amb tan sols divuit anys

Sandra Mozarowsky | Diez Minutos

Es deia Sandra Mozarowsky i era filla d'un diplomàtic rus i una de les actrius d'«El destape», el gènere cinematogràfic desvergonyit que va sorgir després de la mort de Franco i de quaranta anys de censura. Amb divuit anys era una de les amigues del rei Joan Carles, que aleshores tenia 39 anys, segons explica el llibre Ladies of Spain d'Andrew Morton, que repassa les dones que podrien haver mantingut alguna cosa més que una simple amistat amb el monarca. No és l'únic llibre que esmena la jove, que va morir amb divuit anys en caure de la terrassa de casa seva i que es va vendre com un suïcidi, tot i que mai s'ha esclarit del tot; també apareix el seu cas al llibre que Pablo Blas va publicar sota el pseudònim «Tom Farrel», Escrito en un libro.

La història de l'actriu i la seva mort s'ha explicat altres vegades, tot i que sempre ha estat més o menys silenciada. Però ara, després de l'abdicació de Joan Carles I i de l'escàndol sobre la seva relació amb Bárbara Rey i els pagaments que havien de servir per silenciar-la, algunes veus reivindiquen que s'aclareixi la mort de Sandra Mozarowsky.

La jove va morir d'una forma que va aixecar sospites entre els seus éssers estimats, com el seu germà, que segons explica 'EcoRepublicano', mai va creure que Sandra se suïcidés. A més, existeix el rumor que per aquell temps el rei rondava a l'actriu i se sospitava que pogués estar embarassada d'ell en el moment de la seva mort, cosa que mai va arribar a confirmar-se.


Comentaris

envia el comentari