IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'amo de la casa de Bertín va ser jutjat per accident laboral i deu més d'un milió d'euros

L'administrador va ser jutjat per un delicte contra els drets dels treballadors el 2011

Bertín Osborne | Dentrotele

Bertín Osborne encara no ha trobat casa, i el temps se li va esgotant. Fa ja gairebé un any que es troba embolicat en aquest problema que no li dóna més que mals de cap i influeix al seu programa Mi casa es la tuya. Al nou capítol d'ahir els espectadors van poder veure al Bertín afectuós de sempre, que no sembla tenir cap problema, fent d'amfitrió al seu programa de Telecinco amb un convidat tan especial com David Bisbal, al que li va preparar una paella i dolços al seu nou habitatge.

La casa que s'ha pogut veure és un unifamiliar madrileny de més de 500 metres quadrats i altres 3.000 de parcel·la a la urbanització Ciudalcampo, al terme municipal de Sant Sebastián de los Reyes. Però si darrere de la seva anterior llar es trobaven dos empresaris de pes, darrere d'aquesta hipotecada casa es troba l'empresa Geconi Consulting SL, dedicada a serveis tècnics d'arquitectura. La companyia no presenta comptes al registre mercantil i podria obrir-se un concurs de creditors si el seu administrador no presenta els comptes de l'entitat abans de que acabi l'any.
 

Segons Vanitatis, la casa està a la venda per 1.390.000 euros i sobre ella pesen diverses hipoteques, en concret tres, i sense aplicar despeses ni interessos, sobrepassa el milió i mig de deute bancari. L'administrador únic de la societat que va comprar l'immoble és Andoni Barona Antón, un empresari basc que, juntament amb set empresaris més, va ser condemnat a pagar 647.648 euros per un delicte contra els drets dels treballadors, dos delictes d'homicidi imprudent i un delicte de lesions.

Aquesta sentència té el seu origen en un accident laboral el 6 d'octubre de 2011 a Madrid, quan tres obrers van caure des d'una bastida motoritzada a 25 metres d'altura mentre treballaven a les obres de l'antiga seu de Coca-cola. Dos dels treballadors van morir i l'altre va quedar greument ferit. Una de les empreses amb implicació en l'accident era Muntatges Miba SL, l'empresa de la qual Andoni és administrador.


Comentaris

envia el comentari