IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'anunci amb el que la cervesa Corona es rebel·la contra Donald Trump

L'empresa mexicana li fa front al president en la seva amenaça de crear un mur

La marca de cervesa mexicana Corona li planta cara al president dels Estats Units, Donald Trump, amb una sèrie d'anuncis publicitaris que defensen la unió d'Amèrica i animen a derrocar murs, en clara resposta als plans proteccionistes i nacionalistes del republicà. Donald Trump va signar aquest dijous un decret per començar «en mesos» la construcció d'una «gran barrera física a la frontera» entre Mèxic i els Estats Units i, després d'un encreuament de declaracions amb el president mexicà, es va cancel·lar la visita oficial a Washington que estava prevista.

En només cinc dies, l'anunci Let's make America great again?, porta més de 5,7 milions de visites en Youtube, i és una clara resposta al missatge proferit per Donald Trump en múltiples ocasions de voler «fer Amèrica gran de nou». Com recorda Corona, Amèrica «és la terra de les oportunitats», però no són només els Estats Units, tal com ensenya en un mapa a l'inici de l'anunci publicitari, sinó tot el continent, des de Canadà fins a Argentina.

«Una terra de més de mil milions d'habitants», recorda a l'audiència, que és «salvatge, cultural i unida». «Som la terra de la barreja», celebra, a pesar que adverteix que, avui dia, parlar d'Amèrica genera «divisions». Al final del comercial, la marca, que forma part del Grup Modelo, insta als seus seguidors a visitar la pàgina oficial per participar en un joc sobre «l'escut d'Amèrica» i, en última instància, «a desfronteritzar». Sota el lema de «desfronteritzat», Corona porta mesos animant a la gent a sortir de la seva zona de confort amb diversos comercials que apel·len a les emocions de l'espectador.


Comentaris

envia el comentari