L’apocalipsi arribarà l’any 2017 a partir d’un eclipsi solar total

Segons expliquen un grup de cristians

L'apocalipsi arribarà el 2017 segons els endevins. | Cedida.

Segons afirmen un grup de cristians, les escriptures diuen que l’apocalipsi arribarà el 21 d’agost del pròxim any 2017. Aquesta apocalipsi arribarà després d’un gran eclipsi solar total que colpejarà el Regne Unit i Amèrica. Aquest eclipsi submergirà als països en la foscor i despertarà la fi del món. Més concretament, el 21 d’agost de 2017, serà el dia que es donarà aquest eclipsi que fins i tot, farà experimentar a Europa Occidental un eclipsi parcial.

Cal destacar que serà el primer eclipsi total que viatgi d’una costa d’Amèrica a una altra, des de fa quasi un segle. Tal com explica The Sun, diversos teòrics de la conspiració han senyalat passatges del Llibre de la Revelació per donar suport a les seves prediccions. Tots ells han volgut destacar un passatge que descriu una dona vestida de sol amb la lluna als peus. Segons l’escriptura, la dona és caçada per un drac de set caps d’aspecte satànic que vol menjar-se el seu fill que encara no ha nascut. Segons expliquen, el nen naixerà i serà portat a Déu, abans que un exèrcit d’àngels derroti al drac.

Teòrics de la conspiració també han senyalat el naixement d’Israel com un estat, que va ser l’any 1947, per donar suport aquesta teoria. Li donen una gran importància aquest fet, ja que el pròxim any també coincidirà amb la generació bíblica des que va succeir aquest fet, concretament setanta anys. També destaquen una predicció que va fer el rabí Judah Ben Samuel, que sembla que va afirmar que la fi del món arribaria a 2017. Tot i això, els endevins deixen força incertesa en les seves prediccions, ja que també diuen les Escriptures que ningú sap l’hora exacta de l’apocalipsi.

L'apocalipsi serà causat per un eclipse solar total. | Cedida.


Comentaris

envia el comentari