Lara Álvarez estrena casa i cotxe abans d'acabar l'any

El 2018 ha estat un any exitós per a l'asturiana i ha decidit celebrar-ho en gran

Lara Álvarez
Lara Álvarez viu la seva millor etapa professional | CATALUNYADIARI.CAT

Segons ha avançat 'La Coctelera', Lara Álvarez  passa per la seva millor etapa professional. Després d'haver presentat 'Supervivientes' i 'GH VIP', l'asturiana ha tancat amb brillantor el 2018 presentant les campanades a Telecinco amb Jesús Calleja. És per això que la presentadora ha decidit autoregalar-se un cotxe i una casa aquest Nadal. Dues adquisicions gens barates, ja que el seu valor podria arribar als 640.000 euros.

Una vida humil malgrat l'èxit

Encara que els darrers anys Lara Álvarez hagi anat adquirint més importància en el món televisiu, la veritat és que encara vivia de lloguer, motiu pel qual la jove ha volgut fer el pas d'adquirirun habitatge amb tota mena de luxes.

Un habitatge impressionant

L'exparella de Fernando Alonso, s'ha comprat un xalet impressionant de tres pisos amb jardí i piscina. Tal com es pot observar a partir de les imatges que publica en exclusiva la revista '¡Qué me dices!', la casa és a Madrid, concretament a la localitat de Las Rozas. La nova llar de l'asturiana compta amb cinc habitacions dobles, quatre banys, cuina, menjador i bodega. La casa tindria un valor de 600.000 euros, segons la revista.

El nuevo chalet adquirido por Lara Álvarez
El nou xalet adquirit per Lara Álvarez té tres pisos, jardí i piscina | Que me dices

 

Cotxe nou

Amb l'afició que té als cotxes, Lara Álvarez també es va comprar un cotxe nou abans que s'acabés l'any. Es tracta d'un Audi Q3 3.6 TDI Sline de 150CV, valorat en uns 43.000 euros. Sens dubte, es tracta d'un model que s'adapta a les necessitats de la jove, ja que podrà portar-hi les taules de surf que utilitza per sortejar les onades del mar.

El nuevo coche de Lara Álvarez
El cotxe nou de Lara Álvarez és un Audi Q3 3.6 TDI Sline de 150CV | Que me dices

 

Afortunada en la feina, desafortunada en amors

La veritat és que l'asturiana ha acabat molt bé l'any pel que fa a l'àmbit laboral. Ara bé, en l'àmbit personal no ha tingut tanta sort. El passat mes de juny, Lara Álvarez va deixar la relació que tenia amb l'empresari Eduardo Blanco, una relació marcada pel desconcert des del començament, ja que l'asturiana mai no va arribar a confirmar la relació.

Edu Blanco anuncia su ruptura con Lara Álvarez.
Lara Álvarez va deixar la relació que tenia amb Eduardo Blanco el juny passat | Xarxes socials

 

Només Eduardo va mencionar la seva breu relació a través de les seves xarxes, «el que havia de ser un bonic missatge d'acomiadament, al que va ser la història d'amor més meravellosa i important de la meva vida, es va malinterpretar i es va transformar en una notícia antiga. Lara és una dona increïble i he format part de la seva vida durant un temps, i només per això estic eternament agraït. És un ésser 'deluxe', de qui he après i evolucionat com a persona i que, sens dubte, em va marcar per a la resta de la meva existència. Només li desitjo el millor». Des que va trencar amb Eduardo Blanco, a la jove no se l'ha relacionat amb ningú, i és que sembla que la vida laboral tan intensa que duu l'impedeix conciliar els dos aspectes de la seva vida.


Comentaris

envia el comentari