Primer pla de Lara Álvarez en el programa 'Supervivientes'

Lara Álvarez paralitza Telecinco amb la peça de Zara que més triomfa

Lara Álvarez comença 'Pesadilla en el Paraíso' amb un 'look' ben triomfador

Lara Álvarez comença de nou la seva aparició a la televisió al programa Pesadilla en el Paraíso amb un increïble look d'allò més aclaparador. Moltes vegades hem vist l'estil que es gasta la presentadora i és que, a Supervivientes ens deixava sorpresos amb cada conjunt.

Durant aquestes setmanes en què la periodista està gravant a la província de Cadis, Pesadilla en el Paraíso, estem veient tots els looks infal·libles que porta. Unes propostes que esdevenen tot un exemple a seguir.

Lara Álvarez ens ha mostrat a través del seu Instagram, un dels conjunts que ha portat a la granja durant l'emissió del programa. Un outift basat en una camisa de màniga llarga vermella amb detalls i uns shorts texans trencats, acompanyats per un cinturó negre amb una sivella daurada.

Lara Álvarez es passa a les peces còmodes

A Supervivientes 2022, vam poder veure Lara Álvarez amb els seus estilismes estiuencs, però ara que arriba la tardor ha optat per lluir peces més còmodes.

Pla de Lara Álvarez presentant en directe una prova a Supervivientes
Lara Álvarez mostra un dels seus looks a Supervivientes 2022 | Mediaset

La presentadora ha aparegut vestida amb un mico verd que no només és còmode, sinó que la dona un toc brutal, irresistible i elegant. Una de les millors peces que pots tenir al teu armari, ja que et pot servir per a múltiples ocasions i salvar-te d'un compromís.

Lara Álvarez ha escollit una peça de Zara ideal per no perdre estil aquests dies en què arriba la tardor. Aquesta peça ja s'ha sumat a alguns dels articles que més s'emportaran en aquesta època tardor/hivern. A més a més, el color verd serà un dels colors preferits que marquen tendència aquest any 2022/2023.

La peça de roba de Lara Álvarez que ha enamorat a totes

Lara Álvarez s'ha fet amb aquesta peça de color verd que ha revolucionat les xarxes socials. Un dels colors que marca la tardor i que amb el seu color de pell i els seus cabells morens queda espectacular.

El mico és llarg, de màniga curta i amb escot de bec que estilitza la figura gràcies al fet que és cenyit a la cintura. Després, continua amb camal recte, ample i amb pinces.

Una forma que sol quedar bé a totes, ja que estilitza la figura i no marca res en absolut. Com és el cas de Lara Álvarez.

Entre els detalls que destaquen d'aquest look que porta la nostra presentadora Lara Álvarez, cal esmentar els botons davanters així com del baix doble, cosa que està marcant tendència aquesta tardor en micos i pantalons.

▶️ Vídeo del dia

Lara Álvarez se suma a l'efecte 'bon cos'

Encara que Lara Álvarez no necessiti cap mena de truc per lluir un bon cos, aquestes peces la veritat és que fan lluir la figura. A més a més, la presentadora ha incorporat un cinturó ample de color marró tipus cotilla.

Un accessori que ha afegit més força i estil al mateix conjunt. Per al toc final, la presentadora ha combinat aquest mico color verd amb unes botes marrons altes i planes.

Un calçat ideal perquè Lara Álvarez vagi per la granja i molt propi per a la seva feina. I el millor d'aquesta peça és que pots fer múltiples combinacions amb el calçat segons l'efecte que vulguis aconseguir. Botes tipus cowboy, botes track, unes sabatilles d'estil esportiu... serien uns bons exemples per poder lluir un look d'allò més triomfal.