IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'article d'un setmanal cristià que suggereix que la Verge Maria votaria «sí» a la independència

'Catalunya Cristiana' és un setmanal cristià que reparteix uns 6.000 exemplars per setmana

Missa en una església catalana
Missa en una església catalana | Cedida

Diversos mitjans espanyols es fan ressò d'una publicació cristiana catalana que, durant els darrers temps, no ha amagat el seu posicionament independentista, tant a les seves editorials com als seus continguts. Es tracta de 'Catalunya Cristiana', un diari que des de l'any 2008 dirigeix el sacerdot Jaume Aymar.

Aquest religiós assenyala que les seves editorials son consensuades per un grup de sacerdots i de laics que tenen com a referent la «doctrina social de l'església». En aquesta doctrina, assegura, es contempla «el dret a l'autodeterminació i la independència».

«Maria, l'experta en dir 'sí'»

No son pocs els que assenyalen que una publicació de caràcter religiós no hauria de posicionar-se en política, però aquest no ha estat l'únic tema controvertit que s'atreveix a tractar 'Catalunya Cristiana', i es que recentment van publicar la imatge d'una protesta en contra del mercadeig d'armes del govern espanyol i adjuntaven el titular «mercaders de la mort».

Article de Jordi Sànchez i Torrents
Article de Jordi Sànchez i Torrents | Catalunya Cristiana

 

Amb tot, aquesta no és la publicació que ha generat més controvèrsia. Segons 'El Confidencial', existeix un article de l'expert en Comunicació Jordi Sànchez i Torrents que assegura que la Verge Maria va votar sí a la independència. «Avui, dia de les eleccions, coincideix amb el dia de Maria Auxiliadora. Maria, l'experta en dir «sí» des de l'Anunciació fins a la creu», assegura Jordi a l'article.

Un vot de fe

«Ben mirat, els cristians som gent que optem pel 'sí', som optimistes. [...] Ho voto amb els ulls tancats tot i el que costa veien el panorama. Alguns diran que això és fe... Maria també va votar sí», finalitza.

Aquest mitjà es finança amb els donatius i les subscripcions dels lectors. No obstant això, també ha rebut un ajut de la Generalitat de Catalunya per valor de més de 47.000 euros durant l'últim semestre de 2016, un ajut que alguns mitjans espanyols consideren excessiu.


Comentaris

envia el comentari