IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'artista barceloní que fa tatuatges a les verges

Ramon Maiden ha passat desapercebut a Barcelona, però s'ha convertit en un il·lustrador reconegut internacionalment

Maider s'ha fet famós per tatuar a sobre d'altres il·lustracions. | Ramon Maider

L'artista de Barcelona, Ramon Maiden, va començar la seva aventura dins del món de l'art l'any que va decidir fer un màster a Nova York. Res el feia pensar que la seva aventura per terres americanes acabaria així fins que va veure com el seu pressupost s'acabava abans del que esperava. Aleshores, per poder guanyar uns quants diners extres Maider va començar a treballar com a artista «inclassificable» que ara el defineix. Gràcies a aquesta decisió espontània, ara viatja per tot el món d'exposició en exposició aprofitant qualsevol material per plasmar el seu treball.

Entre les obres més destacades de l'artista es troben les verges tatuades | Ramon Maider

 

Entre els treballs més destacats de Maiden hi ha les estampes de marededéus que, armat amb diversos bolis, es dedica a tatuar de forma mil·limètrica. A més, també tatua pòsters de pin-ups, gravats japonesos, o fotografies d'actrius tan mítiques com Audrey Hepburn o Dietrich. El seu equip de treball està format per una petita funda enrotllable de retoladors, llapis i bolígrafs Bic i una paciència extraordinària. Tot i això, el mateix artista explica a El Periódico que: «De debò, que Barcelona és molt cosmopolita és un clixé» i defensa que a la ciutat comtal encara no es mou aquest tipus d'art.

Tatuar estampes de marededéus ja li ha portat algun problema amb els sectors més conservadors, però Maiden no té por a experimentar i continuar amb aquest art que ell mateix no pot classificar a cap categoria. Com explica al seu web: «És difícil identificar quin és el meu estil, en general és bastant canviant i m'agrada tenir diferents fonts d'inspiració. M'encanten els motius històrics i molts dels meus treballs estan immersos en ells. M'agrada sacsejar consciències, donar una mica de pensament i religió i la política també són presents en el meu treball». Ara Maiden ha començat a treballar sobre fusta, un material que defineix com a molt complicat però altament satisfactori.

L'artista Ramon Maiden | Instagram

 


Comentaris

envia el comentari