IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'Asociación Española de Guardias Civiles estaria demanant finançament amb trucades telefòniques a ciutadans de Catalunya

Des de l'associació s'informa que es pot tractar d'una estafa

Agents de la Guàrdia Civil a Terrassa el 19 de setembre.
Agents de la Guàrdia Civil davant de l'Unipost de Terrassa el 19 de setembre. | CatalunyaDiari.cat

L'Asociación Española de Guardias Civiles (AEGC) estaria demanant suport econòmic als ciutadans catalans a través de trucades telefòniques. Segons ha recollit NacióDigital, diverses persones afirmen haver rebut trucades de part de l'associació on se'ls demana si volen col·laborar econòmicament. Tal com explica el citat mitjà, una persona va rebre una trucada de part d'un número de telèfon que apareix a la pàgina web de l'associació. Una dona li va demanar si volia «ajudar als fins i objectius de l'associació», que tenen a veure amb la defensa dels drets laborals i professionals dels agents de la Guàrdia Civil. La manera que es proposa en la trucada per ajudar econòmicament, és inserint un anunci publicitari en algunes de les publicacions de l'associació, com la 'Revista Profesional AEGC' o el 'Boletín Jurídico AEGC'.

Ara bé, el mateix web de l'associació, però, disposa d'un comunicat del 23 de febrer del 2016 —actualitzat el setembre de 2017— on explica que hi ha empreses que podrien estar estafant amb el pretext de publicitar-se en les publicacions oficials de l'associació. En aquest comunicat s'especifica les dues publicacions periòdiques que disposa l'associació, la Revista Profesional AEGC i el Boletín Jurídico AEGC. De la mateixa manera, s'adjunten els noms de les persones i empreses autoritzades per posar anuncis a les seves publicacions.


Comentaris

envia el comentari