L'aspecte actual de Silvia de la primera edició de ‘Gran Hermano’

La jove va tenir un fill amb el també concursant Israel Pita
Silvia amb Israel a la primera edició de 'Gran Hermano'. | Telecinco

 

Ismael Beiro, Israel Pita, Jorge Berrocal, María José Galera o Ania Iglesias, van ser alguns dels primers participants a entrar a la famosa casa de Guadalix de la Serra en la primera edició de ‘Gran Hermano’. Una de les concursants amb més caràcter d'aquella edició del ‘reality’ de Telecinco, en el qual les coses encara eren bastant ingènues, va ser Silvia Casado. La malaguenya va abandonar la casa després que expulsessin la seva parella, el gallec Israel, sota el crit de «doncs ens marxem els dos», suposant el primer abandó de la història del concurs.

L'aspecte actual de Silvia. | Redes sociales

 

Después de su paso por el programa, la joven presentó con Israel el programa musical ‘eMusic’, y tuvo un hijo con el gallego, aunque poco después sus vidas se separaron. Se volvió a casar años después y tuvo otro hijo. También retomó su carrera como peluquera y ahora es estilista de novias en Málaga. Silvia, además, continuó unida al universo ‘Gran Hermano’ de manera intermitente: participó en la película ‘Gran Marciano’ —rodada en septiembre de 2000—, concursó en ‘Gran Hermano: el reencuentro’ y quedó segunda formando pareja con Jorge Berrocal, y participó en el libro ‘Mercenarios de la tele’, donde contó su experiencia sobre los concursos al periodista Íñigo González, quien fuese compañero suyo en en el primer ‘Gran Hermano’. 

 

Després del seu pas pel programa, la jove va presentar amb Israel el programa musical ‘eMusic’, i va tenir un fill amb el gallec, tot i que poc després les seves vides es van separar. Es va tornar a casar anys després i va tenir un altre fill. També va reprendre la seva carrera com a perruquera i ara és estilista de núvies a Màlaga. Silvia, a més, va continuar unida a l'univers ‘Gran Hermano’ de manera intermitent: va participar en la pel·lícula ‘Gran Marciano —rodada al setembre de 2000—, va concursar en ‘Gran Hermano: el reencuentro’ i va quedar segona formant parella amb Jorge Berrocal, i va participar en el llibre ‘Mercenaris de la tele’, on va explicar la seva experiència sobre els concursos al periodista Íñigo González, qui fou company seu en en el primer ‘Gran Hermano’.

 

 

Silvia i Jorge Berrocal amb Mercedes Milà a 'El reencuentro'. | Telecinco