IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'assetjament continuu a Yola Berrocal perquè no guanyi 'Supervivientes'

Ximénez va aconseguir el seu propòsit. Foto: Telecinco

El món dels 'realities' de famosos és realment maquiavèl·lic. Això ho demostren els plans i les trepitjades constants dels uns als altres per poder endur-se la victòria. L'últim exemple el trobem al programa Supervivientes on, segons 20minutos, l'assetjament constant a Yola Berrocal és continuu per tal que aquesta no es proclami guanyadora del 'reality' de supervivència.

Segons relata el mitjà, el conflicte es va iniciar després que alguns concursants demanessin a Berrocal que els fes una classe sobre com guanyar un programa com aquell. A partir d'aleshores, Mila Ximénez, va començar a atacar a Yola Berrocal acusant-la de no tenir «ni una puta mica de dignitat, ni d'orgull» i de preocupar-se únicament d'ella mateixa i no pensar en ningú més.

Humiliació rere humiliació, Mila va complir el seu propòsit fent plorar Yola Berrocal i rematant-la amb un «en comptes de plorar, el que hauries de fer a la vida en general és defendre't, que tens 50 anys. Defèn-te com jo porto defenent-me des que tinc 18 anys». Ara, caldrà veure aquest dijous quina de les tres nominades, Yola Berrocal, Mila Ximénez o Steisy, haurà d'abandonar l'illa.


Comentaris

envia el comentari