ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

L’associació L’Hospitalet amb el Sàhara comença una nova campanya per acollir nens sahrauís durant l’estiu

L’organització espera que participin més de 500 famílies a Catalunya, segons informa 'LHdigital'

L’associació L’Hospitalet amb el Sàhara comença una nova campanya per acollir nens sahrauís durant l’estiu. | Maria Belmez

L’associació L’Hospitalet amb el Sàhara ha començat a buscar famílies de la ciutat per acollir durant aquest estiu nens sahrauís procedents del camp de refugiats de Tindouf, amb l’objectiu d’aconseguir més de 500 adopcions temporals a tot Catalunya, segons ha informat 'LHdigital'.

  

«La gent ens mostra, de vegades, desconfiança i no fa el pas per col·laborar i acollir aquests nens que només necessiten l'atenció que nosaltres donem als nostres fills», ha explicat una de les representants de l’organització, Luisa García, que ha assegurat que aquest any s'ha decidit començar la campanya abans per evitar problemes burocràtics.


A Catalunya, l’any 2012 van participar més de 1.000 famílies del país, mentre que l’estiu passat només van col·laborar 408. En el cas de l’Hospitalet, l’associació va arribar a involucrar 28 famílies que van permetre que els nens sahrauís poguessin gaudir d’unes vacances amb activitats lúdiques i culturals, així com assistir a revisions mèdiques.


Comentaris

envia el comentari