L'atac d'ira de Jorge Javier Vázquez colpeja La Sexta

Durant la semifinal de GH 17 els exconcursants van tornar a la casa per resoldre els seus conflictes

Pol va rebre Miguel amb retrets | cedida
 

Aquest dijous, 15 de desembre, va tenir lloc la semifinal de Gran Hermano 17 i alguns exconcursants van tornar a la casa per resoldre els seus conflictes amb els finalistes. I Pol no va esperar gaire per encarar-se a Miguel, i és que ja el va rebre amb dures paraules que van enxampar Miguel totalment desprevingut «Enhorabona per arribar a la final, enhorabona pel 'papelón' que has portat davant de tota Espanya. Ets el guanyador de la teva vida... Això està bé!». A més, el català va seguir amb els retrets, li va preguntar a Miguel perquè no li havia dit des d'un principi que li agradava «enfrontar les parelles i portar-les al límit», i ho va dir al·ludint al vídeo de càsting de Miguel.

Jorge Javier y Miguel durant la entrevista. | Telecinco
 

Però Miguel no sabia de què li parlava i va acusar Pol d'arribar i atacar sense pensar, afegint «tu véns de fora, tu tens informació», i Jorge Javier Vázquez li va donar la raó al de Pontevedra i li va demanar a Pol que deixés aquest tema. Però el català va seguir carregant contra Miguel sobre el que va passar entre ells abans de la seva sortida de la casa «He flipat amb tu, Miguel» i va afegir «Has jugat amb mi». Però Miguel no es va quedar callat i li va rebatre «dos no juguen si un no vol», a més, Miguel va aclarir que al seu moment no li va confessar el seu amor, que només li va dir que se sentia atret per ell. 

Però la polèmica no es va quedar aquí. Després de l'expulsió de Miguel i durant la seva entrevista amb Jorge Javier, el concursant va intentar lligar amb el presentador dient-li: «tu t'embolicaries amb mi?». Això va deixar desconcertat el presentador, que va perdre els nervis amb Ana, l'amiga d'Adara, que no va parar d'interrompre l'entrevista. Ple d'ira, Jorge Javier li va cridar: «Ana, no em vacil·lis! Si no et veus capaç, abandona el plató», mentre colpejava la taula. El silenci va omplir el plató i el presentador va finalitzar dient que «fora, per favor, t'ho agraeixo. Estic una miqueta cansat».

L'expulsió de Miguel, les seves baralles i l'atac d'ira de Jorge Javier Vázquez van servir perquè Telecinco dominés la nit per sobre de La Sexta, Antena 3, Cuatro i les seves altres competidores. Chicote acomiadava la temporada de Pesadilla en la cocina, però no li va servir per superar Gran Hermano, que a poc a poc va millorant les seves dades, encara que el final està molt a prop.


Comentaris

envia el comentari