Rocío Carrasco

Laura, l'amant que acaba de deixar sense paraules a Rocío Carrasco

Rocío Carrasco ja sospitava que alguna cosa no anava bé

Rocío Carrasco ha desaparegut de la primera línia de l'actualitat, però segueix molt pendent de tot el que passa al seu voltant. Especialment, amb els seus fills, dels que va sabent informació per la premsa.

Carrasco va enviar en directe a Telecinco una proposta que la seva filla Rocío ha recollit. Va proposar que cap de les dues seguís parlant del conflicte familiar que mantenen des que la jove va clavar una pallissa a la seva mare i se'n va anar de la casa familiar.

Totes dues ho han mantingut i des de llavors, les informacions sobre Rocío Flores se centren bàsicament en tres qüestions. D'una banda, les operacions estètiques, freqüents i que l'estan transformant de manera espectacular.

Ara mateix, es recupera d'una agressiva lipoescultura que l'ha deixat amb molt de dolor.

El segon front que té obert Ro Flores és el de la relació que manté amb el seu pare i amb la nova parella d'Antonio David, Marta Riesco. Ella assegura que tot està bé, però la veritat és que si s'ha de posicionar, ho fa sempre al costat d'Olga Moreno.

▶️ Rocío Flores confirma el secreto a voces y le gana la partida a su madre

I el tercer focus informatiu s'encén per il·luminar la suposada crisi de parella amb el seu xicot, Manuel Bedmar. El noi, discret i poc amant de la popularitat, hauria estat suposadament infidel a Rocío.

Després d'unes setmanes de distracció, semblava que la filla de Rocío Carrasco creia a Manuel i no donava credibilitat a les especulacions sobre el tema. Doncs bé, avui Rocío Carrasco s'ha despertat amb la portada que confirma que Manuel sí que va ser infidel a Rocío.

La infidelitat que Rocío Carrasco no esperava

Rocío Carrasco es preocupa pel benestar de la seva filla. Tot i les clares baralles entre elles, és la seva filla i vol que estigui bé. Avui no ho ha d'estar gaire, a jutjar per les paraules de Laura Gutiérrez.

És la suposada amant de Manuel, qui ha decidit parlar i explicar que «Manuel li va ser infidel a Rocío Flores amb mi a casa seva».

La jove afirma rotunda que va dormir amb Manuel durant sis mesos, fins al mes de juny passat, aproximadament. A més confessa que les infidelitats es produïen al «mateix llit que comparteix amb Rocío. Jo tenia por que ella trobés un pèl meu».

Rocío Flores i Manuel Bedmar passejant per Málaga.
Rocío Flores i Manuel Bedmar tornen a estar en crisi | Europa Press

Sense tallar-se, Laura afirma que té fotos, vídeos i àudios que certifiquen que el que està explicant és veritat. Se suposa que una revista com Lecturas, ha vist tot aquest material i davant de les proves irrefutables, ha decidit portar a la seva esperada portada el testimoni de Laura.

Laura Gutiérrez afirma sentir-se dolguda amb Manuel, que li va demanar que donés una versió completament diferent de la realitat. El jove li va demanar que digués a la mateixa Ro Flores «que no havíem tingut res», fet que ella no vol fer.

Rocío Flores, aliena a les informacions, segueix amb Manuel

La filla de Rocío Carrasco ja havia sentit les informacions que ara revela Laura Gutiérrez. Tot i això, després d'unes setmanes en què la relació amb la seva xicota s'havia refredat, va decidir donar-li una segona oportunitat.

Han tornat a deixar-se veure junts i aparentment, tot està bé. Ara, la polèmica ha tornat i poden passar dues coses. O Rocío ja era coneixedora d'aquesta infidelitat i ha decidit perdonar el seu xicot, o confirma el que sospitava i hi tornarà a haver crisi.

També hi havia testimonis que asseguraven que la nova vida de Rocío a Madrid, amb noves amistats i projectes professionals, l'estava allunyant de Manuel, que viu a Màlaga, sense ensurts i de manera més senzilla.

Sigui com sigui, tant a Rocío Carrasco, com a la seva filla, no els haurà agradat gens veure la portada de Lecturas. I és que no guanyen per a disgustos.