La parella ja programa sortides amb les sees respectives famílies

Laura Fa s'arrisca i revela el sexe del bebè que esperen Rivera i Malú

Comença a sonar l'elecció d'un nom amb força

El pas d'Albert Rivera de polític a personatge del món del cor es ja un fet. Si aquesta setmana eren ell i la seva parella Malú els que compartien a través d'Instagram que serien pares en els mesos vinents, ara són les persones del seu entorn els que comencen a compartir dades sobre aquesta sorprenent notícia. La periodista catalana Laura Fa ha estat qui ha compartit noves informacions a través del programa 'Cazamariposas'.

Segons una conversa amb una amiga de la cantant, ha pogut saber que  el nadó que esperen la parella serà un nen. D'aquesta manera, l'exlíder de Ciutadans tindrà la parelleta i li donarà un germà a la seva filla major, nascuda de la relació que va mantenir anys enrere amb la psicòloga Mariona Saperas.

Amb un nom sobre la taula

Núria Marín, presentadora de 'Cazamariposas', va voler saber més dades i li va preguntar a Laura Fa si és coneixia el nom que li posarien al nadó. Ella, basant-se en suposicions, va fixar-se en les llistes de cançons de Rivera a Spotify. En aquestes, que ja han passat a estar com a perfil privat, destaca una carpeta de 'Los Cantajuegos', que el cantant va anomenar com a 'Mario'. Serà aquest el nom escollit per la cantant i el polític per anomenar al nadó que esperen plegats?

També et pot interessar...