Kiko Rivera reacciona després del casament de la seva cosina amb una dedicatòria especial

Laura: la dona que pot acabar amb el matrimoni de Kiko Rivera de forma imminent

El DJ ha protagonitzat una seqüència en què la connexió amb una noia a Matalascañas és evident.

Que Kiko Rivera torna a estar en el punt de mira és innegable. Aquest cop, el matrimoni del fill de la 'tonadillera' amb Irene Rosales sembla estar trontollant. I és que les imatges publicades les últimes hores podrien haver-ho canviat tot.

Tot comença quan el DJ es desplaça fins a Matalascañas. En aquesta ciutat de Huelva, Kiko s'ha allotjat en un hotel per compondre. Un retir al costat del seu equip de què ell mateix ha deixat constància a les xarxes socials.

Gràcies a l'Instagram del germà de Cayetano i Fran Rivera hem pogut saber què estaven fent a cada moment. Treball, moments de relaxament i sobretot de diversió i bon rotllo entre amics. Però la veritat és que a 'Sálvame' van arribar una sèrie d'imatges que no havien estat publicades abans.

 

En la seqüència en qüestió podem veure el cosí d'Anabel Pantoja gaudint d'una nit en què van deixar de banda el treball. Música, diversió i copes van ser els factors protagonistes.

Encara que si alguna cosa va destacar, va ser l'especial connexió que va mantenir Kiko amb una de les presents.

Un testimoni de moment va aprofitar per enviar les imatges a la redacció del programa de Telecinco acompanyades d'un testimoni. «Dues noies es van aproximar, van estar tota la nit amb ells, més amb Kiko. Una de les noies va ser la que va passar més temps amb ell», va explicar.

La terrassa de l'hotel va ser testimoni que, amb el pas de la nit, la complicitat del sevillà i la noia anava creixent. «Anava passant la nit i el veia més proper a ella, amb més carícies», confessava el testimoni.

Però, aquest acostament va ser amistós o va ser més enllà? Encara que no sabem quines eren les intencions exactes del fill d'Isabel Pantoja, el testimoni ho té clar. Segons aquest, el DJ volia acabar la nit amb la noia: «Aquests comentaris van existir i van ser per part d'ell».

Tot i això, Kiko ha volgut aclarir aquesta «confusió» a alguns col·laboradors i reporters de 'Sálvame' com Rafa Mora i José Antonio León. Tots dos han assegurat que la noia és Elena, dona del propietari de l'hotel i coneguda de Rivera.

Suposarà això un canvi definitiu al matrimoni? De moment, Irene Rosales prefereix mantenir-se al marge de l'especulació. Però realment a qui es referia el testimoni allà present no és a Elena. Es tractava d'una altra misteriosa noia anomenada Laura.

Kiko Rivera, al centre de la polèmica

No hi ha dubte que el nebot d'Agustín Pantoja ha sigut un dels clars protagonistes mediàtics de les últimes setmanes. Des que va morir la seva àvia Doña Ana el passat 29 de setembre, Kiko no ha deixat de protagonitzar actes inesperats. 

I és que malgrat haver criticat a la seva mare en nombrosos platós durant l'últim any, el jove ha fet un pas enrere. Aquesta mateixa setmana protagonitzava una exclusiva a 'Lecturas' en què afirmava haver perdonat a la seva mare.

Amb qui actualment no manté una molt bona relació és amb la seva cosina. Ell i la seva dona van decidir no anar al casament d'Anabel a l'illa de La Graciosa, a causa de la mort d'Ana Martín. Però la veritat és que aquesta enemistat hauria començat molt abans del casament. 

Segons asseguren diverses fonts, Kiko ja tenia pensat fer una crítica pública de la influencer. Una cosa que ha suposat la ruptura de l'amistat que existia entre tots dos i que també ha esquitxat a la seva germana.

Chabelita va aprofitar per carregar contra el seu germà al programa de Ana Rosa. «Estic farta. No ets més que jo, també és la meva família». Aconseguiran reconciliar-se?