Laura Escanes confessa haver-se operat el llavi superior

Va admetre portar anys «amagant» la operació per «por» al que podrien dir

Laura Escanes
Laura Escanes confessa haver-se operat el llavi superior | Instagram @lauraescanes
 

L'èxit professional de Laura Escanes com a influecer l'ha portat a convertir-se en una de les referències espanyoles en el sector. La dona de Risto Mejide ha captivat pràcticament un milió de seguidors a Instagram, que segueixen, comenten i avaluen tots els gestos i decisions que comparteix.

Entre elles, una de les més debatudes en les últimes setmanes és la possibilitat que la jove model hagi decidit passar-se pel quiròfan per fer-se algun tipus de retoc. Aquest dubte el va resoldre la mateixa Escanes, qui no va dubtar a compartir amb els seus fans la realitat sobre les sospites aixecades.

Laura Escanes, antes y después de operarse el labio superior
Laura Escanes, abans i després d'operar-se el llavi superior | Cedida

Es va retocar el llavi superior

Mitjançant el format 'Stories' d'Instagram, Laura Escanes va comentar «hi ha una cosa que mai he contestat i em pregunteu moltíssim». Va confessar ser conscient de les preguntes que li formulaven sobre les possibles cirurgies, cosa que fa anys que porta «amagant», per «por» als judicis que pugui provocar.

No obstant això, era el moment d'explicar els motius pels quals ha «canviat, i molt». «Sempre he tingut el llavi de sota molt grassonet en comparació amb el llavi superior. I no és que tingués complex, però sempre intentava posar morrets a les fotos per dissimular-ho. Ara ja els tinc igualats i, al meu parer, molt naturals», admetia la influencer.

Reconeixent que, si observem fotos de l'abans i després, «es nota moltíssim», va assegurar que el treball realitzat pel «doctor Julián Bayón» va resultar tot l'eficaç que ella podia esperar. «El que porto és àcid hialurònic. Un procés lent, però molt cuidat», va detallar Escanes.

El nas de sempre

Un cop confessat el seu retoc de llavis, Laura Escanes va voler resoldre els dubtes sorgits al voltant del seu nas. En aquest sentit, va recomanar als seus seguidors fixar-se que «en les fotos sempre poso amb el perfil 'bo', perquè crec que s'em veu un nas més bonic. Tots tenim els nostres trucs».

De la mateixa manera, va acceptar que, «comparant fotos de fa 4 anys amb les d'ara, em veig el nas més petit». No obstant això, va assegurar que el canvi era natural, a causa del temps que ha passat entre les captures. «No m'he operat el nas. El segueixo tenint grandet, però això em ve de família», va concloure..

 

Pausa @rosefieldwatches #myrosefieldmoment #whomakesyoublush

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el


Comentaris

envia el comentari