rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Laura Escanes, criticada per un vídeo d'ella ballant

Ella mateixa l'ha publicat al seu compte d'Instagram
Laura Escanes a una signatura de firmes del seu llibre   | GTRES

 

Laura Escanes és una de les influencers de moda, la dona de Risto Mejide, mai deixa ningú indiferent amb les seves publicacions a les xarxes socials, però aquest cop la de Barcelona s'ha atrevit amb un mogut repte que no l'ha fet tenir masses crítiques positives.

 

'In my feelings' de Drake és la cançó que ha ballat, i no només ella, ara està de moda fer una coreografia d'allò més moguda al ritme d'aquest nou èxit i pujar el vídeo a les xarxes socials. Ella, com a bona influencer que és, no es podia quedar sense fer-ho.

 

El ball de Laura Escanes

Les crítiques no les ha rebut precisament pel seu ball, Escanes es mou amb molt de ritme, però si per la forma en què ha gravat les imatges. Muntada al seient del copilot d'un cotxe, ha posat la cançó i ha baixat del vehicle quan aquest estava en marxa, de fet, tot el ball l'ha fet al costat del cotxe mentre avançava carretera avall, això si, a una velocitat molt reduïda.

 

 

Laura Escanes no ha dubtat i s'ha posat a ballar al costat del cotxe, amb la porta del seu seient oberta. Evidentment, era una altra persona qui la gravava, precisament la mateixa persona que conduïa el vehicle, una cosa que no ha fet cap gràcia a molts dels seguidors de la bloguera.

 

Criticada a Instagram

Les crítiques li han arribat tant per fer aquest vídeo des del cotxe en marxa per una carretera, com per baixar ella del vehicle i posar-se a ballar a la mateixa carretera, fins i tot, al davant del cotxe.

 

De fet, a la publicació es pot llegir el comentari d'un usuari molt indignat amb el que acaba de veure: «És acollonant. Un que grava, mentre el cotxe està en moviment, que tot i ser lent i suposem que en un lloc de poc trànsit, i l'altra mentrestant surt i balla per pujar-ho a les xarxes».

 

A més, el comentari continua així: «Pot sorgir qualsevol contratemps mentre es realitza aquesta bajanada. Aquesta nena s'ha tornat boja i amb qui es fica al llit més... no sabia que això era una nova moda, caldrà anar amb compte de no emportar-se algun ballarí per algun carrer».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris