Laura Escanes pateix fortes migranyes pel seu embaràs

La jove 'influencer' comparteix totes les novetats del seu estat a través de les xarxes socials

La 'influencer' ha passat de patir nàusees a tenir forts mals de cap
La 'influencer' ha passat de patir nàusees a tenir forts mals de cap | Instagram (@lauraescanes)

Com ja ve sent habitual en la jove 'influencer', Laura Escanes va compartint novetats sobre el seu primer embaràs a través de les xarxes socials. La 'instagramer', que està molt emocionada amb aquesta nova etapa de la seva vida, va informant sobre com està gestionant els símptomes i molèsties del seu estat. Si bé fa uns dies va confessar que estava patint diversos episodis de nàusees i marejos a causa del primer trimestre de gestació, ara Escanes ha explicat que pateix nous mals.

Laura Escanes comparteix que té nàusees i marejos durant aquests primers mesos
Laura Escanes comparteix que té nàusees i marejos durant aquests primers mesos | Instagram (@lauraescanes)

 

Fa un parell de dies, la jove de 22 anys ensenyava als seus seguidors una imatge de la seva panxa, que comença a inflar-se tot i que, com que encara no fa molt que està embarassada, el canvi físic és molt lleuger. Malgrat això, Escanes va explicar que cada dia s'observa la panxa per veure si aquesta comença a créixer: «Encara no es veu res... però noto que quan menjo se m'infla molt més que abans» va afegir.

Laura Escanes ens ensenya el seu ventre d'embarassada
Laura Escanes ens ensenya el seu ventre d'embarassada | INSTAGRAM (@LAURAESCANES)

 

Forts episodis de migranyes

Ara que semblava que la 'influencer' havia superat les nàusees i marejos, uns nous dolors han fet acte de presència. Escanes va compartir una imatge seva on se la podia veure estirada al llit, amb els ulls tancats i una tovallola humida en el front, tot indicant que pateix forts episodis de migranyes. La 'instagramer' està patint dolorosos mals de cap com a conseqüència de l'embaràs, segons sembla, molèsties que l'obliguen a guardar repòs al llit.

No obstant això, Escanes va compartir un vídeo a través d'Instagram on se la veia amb molt bon aspecte. En ell explicava als seus seguidors que ja es troba millor i que sembla que, de moment, ha superat les migranyes. La 'influencer' ha agraït en tot moment els missatges de suport que va rebent cada dia. 


Comentaris

envia el comentari