Laura Escanes enamora les xarxes amb la primera fotografia al costat de la seva filla Roma

Ha compartit la fotografia aquest mateix diumenge

La 'influencer' i el publicista esperen el seu primer fill junts
Laura Escanes i Risto Mejide comparteixen una fotografia amb Roma | Instagram (@lauraescanes)

Fa unes dues setmanes, Laura Escanes i Risto Mejide anunciaven el naixement de Roma, la seva primera filla en comú. La nena va néixer el 2 d'octubre a les 23.52 hores, tal com van anunciar els seus pares a través de les xarxes socials, on també van assegurar que no mostrarien la cara de la seva filla fins que ella ho pogués decidir.

Fins al moment, la catalana ha anat pujant algunes fotografies sobre com estan sent les primeres setmanes, els canvis físics, l'estat d'ànim i algunes reflexions. Avui, però, la mare primerenca ha publicat una fotografia amb la petita.

Una imatge molt tendra

En la imatge es poden veure a mare i filla estirades foses en un tendre moment. Escanes fa un petó a Roma mentre li tapa la cara de forma estratègica, un fet que reflecteix el que tant ella com Risto van expressar tan bon punt va néixer la petita, és a dir, que preservarien la seva identitat fins que aquesta pogués prendre les seves decisions. La publicació s'ha fet viral en tan sols uns minuts i els seus seguidors s'han fos en paraules boniques i tendres cap a les dues.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De domingo

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

També et pot interessar...


Comentaris
MARINA
Imposible esa barriga a tant poco de haber parido
Silvia
Es fantastica. Un OLE. No cal mirar res mes.
Jose antonio
Si sapigues el fastic que em fot aquest tal Risto.

envia el comentari