rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Laura Escanes felicita Risto Mejide amb un divertit vídeo

Avui, el presentador de 'Chester' i un dels més polèmics de la televisió fa 43 anys

 

Avui, 29 de novembre, el presentador del programa de Cuatro 'Chester', Risto Mejide, fa 43 anys. Un aniversari que celebra al costat de la seva parella, Laura Escanes, com ella mateixa ha mostrat al seu compte d'Instagram. 

 

La influencer catalana ha felicitat al seu marit amb un vídeo d'ells dos, en el que es veu al presentador segut en una cadira i amb la seva faceta més característica —ben seriós—, mentre Escanes, molt més divertida, balla al voltant d'ell: «Felicitats a l'home més meravellós del món. T'estimo», ha escrit Escanes. Un missatge acompanyat pel hastag 'toelrato', el qual ja s'ha convertit en la firma de la parella. 

 

 

 

 

 

 

Plantant cara a les crítiques

Com no podia ser d'una altra manera, la cançó interpretada per la nord-americana Becky G 'Mayores', acompanya la felicitació. Una cançó que parla d'aquelles noies a qui els agraden els homes madurs. 

 

Però aquesta no és la primera vegada que Escanes penja un vídeo amb aquesta melodia. Recordem que quan la parella es trobava en plena lluna de mel, la influencer va compartir amb els seus seguidors un vídeo, a tall de paròdia, en el qual es veia a ella cantant, i al fons Risto, que aquesta vegada es mostrava més divertit i ballant. 

 

Dos vídeos amb els quals la parella han plantat cara a les crítiques rebudes durant tots aquests anys per la diferència d'edat existent entre ells dos.  

 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris