Laura Escanes i Risto Mejide comparteixen a les xarxes les seves fotos més compromeses

La parella demostra cada dia a través dels seus perfils que estan vivint una de les millors etapes de la seva relació, esperant amb ànsia el dia del seu enllaç

Risto i Laura han passat uns dies a Sant Sebastià. | Instagram

És una de les parelles de moda del país. Risto Mejide i Laura Escanes volen mostrar-se que el seu amor és real dia rere dia passejant carinyosament pels carrers de Sant Sebastià o al plató de 'Got Talent', però també a través de les xarxes socials. De fet, tots dos han pujat les seves fotos compromeses als seus perfils d'Instagram que han tornat bojos a més d'un dels seus seguidors.

Escanes està vivint una de les millors etapes de la seva vida. La youtuber passarà per l'altar amb Risto Mejide el pròxim 20 de maig, i abans del gran dia, la parella està gaudint de tots els moments que se li presenten. A unes setmanes del 'sí, vull', la jove ha publicat una fotografia on apareix estirada al llit lleugera de roba. «Que totes les nits siguin nits de noces. Que totes les llunes siguin llunes de mel #toelrrato #64dies ❤», escrivia referint-se al proper enllaç.

La foto de Laura que ha sorprès a molts dels seus seguidors. | Instagram

 

D'altra banda, el seu promès, Risto Mejide, compartia una foto també compromesa, que va sorprendre molts dels seus seguidors. Ho va fer per celebrar alguna cosa molt important: «Gràcies als 400.000 seguidors a Instagram, heu aconseguit el que mai us vaig prometre: el meu nu integral. És de fa un temps, entesos. Però creieu-me que és el millor que tinc. #gràcies #400k», era el text que acompanyava una foto del crític amb pocs mesos d'edat.

La foto de Risto con pocos meses de edad. | Instagram

Comentaris

envia el comentari