Laura Escanes confessa: «Jo era independentista, però no s'ha fet bé»

La 'influencer' catalana culpa els polítics del seu canvi d'ideologia

Imatge escot laura escanes
Laura Escanes donarà a llum la seva filla Roma el setembre   | GTres

Un nou fitxatge al club de 'celebrities' que s'atreveixen a posicionar-se a favor o en contra de la independència. «M'estic posant en un jardí...», començava Laura Escanes, segurament preveient el ressò mediàtic que podien causar les seves paraules. La 'influencer' i dona de Risto però, s'atrevia finalment a sincerar-se: «Mira, jo vaig ser independentista i he anat a manifestacions», assegurava la jove, en passat, donant a entendre que el sobiranisme ja no té el seu suport.

 

Immediatament justificava el seu canvi ideològic i desvelava el motiu de la desinflada, o millor dit, punxada, del seu sentiment independentista: «Crec que, tal com s'han portat les coses, no s'ha fet bé». La catalana acabava la conversa amb 'La Otra Crónica' apuntant als culpables del seu refredament: «Els polítics. Des de fa molt temps». 

 

Sembla que la catalana, s'entén molt bé en termes polítics amb el seu marit, Risto, amb qui espera la seva primera filla, que també havia declarat anteriorment el seu descontentament amb el procés català. Escanes, tot i l'embaràs, continua amb els seus compromisos professionals i, de fet, s'ha convertit en imatge duna marca d'ulleres de sol, fet que segurament honra al seu home, a qui en molt poques ocasions veiem els ulls, sempre tapats rere els vidres negres.

 

Risto: «Me n'alegro que no els hi hagi sortit bé»

El passat 8 de gener, ‘Cuatro’ estrenava el nou programa de sobretaula dirigit per Risto Mejide, ‘Todo es mentira’. El publicista no va voler deixar escapar la seva oportunitat de mullar-se sobre la independència i va aprofitar que declarava l’expresident del govern, Mariano Rajoy, davant del Tribunal Suprem. Va manifestar, que tot i no ser «fan» de l’expresident, els catalans van viure durant 15 dies un període «d’incertesa que no podia durar més».

 

El presentador va afegir que recorda perfectament «parlar amb molta gent catalana» sobre «aquest no saber què passarà» i comenta que alguns es feien preguntes tan «surrealistes» com «agafo el passaport per anar a Madrid?».

 

«L’únic que no necessitem els ciutadans és que les coses ens les facin encara més difícils els polítics» per això, ha explicat que «si es fa alguna cosa que sigui per la via legal, per la via constitucional i me n’alegro que almenys, els que es van saltar aquesta legalitat i aquells que estiguin aplaudint una independència, estic parlant com a ciutadà, me n’alegro que no els hi hagi sortit bé».

 

 


Comentaris

envia el comentari