Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Laura Escanes en el seu llibre autobiogràfic: «Em van violar»

Els episodis més íntims i foscos relatats en el llibre de la influencer no han deixat indiferent a ningú
Laura Escanes en la presentació del seu llibre | Cedida

 

La influencer Laura Escanes (22 anys) ha saltat al món editorial amb la publicació del seu primer llibre en el qual ha relatat les seves experiències més íntimes i traumàtiques al llarg de 164 pàgines. 'Piel de letra' és com ha titulat la seva obra debut, en el qual relata tot allò que no es coneix d'ella.

 

La duresa dels records de la model és molt més del que podria semblar en algú de la seva edat. En el llibre retrata episodis amb molt d'amor, però també en retrata d'altres més foscos i amagats que no han deixat indiferent a ningú.

Laura Escanes mostrant la portada del seu llibre a Instagram | cedida

 

Víctima d'una violació

'Des de l'infern', així es titula el capítol en què la Laura Escanes narra en primera persona l'horror que va viure quan van abusar sexualment d'ella. La model explica què va sentir en aquells moments, com s'hi va enfrontar i com va poder escapar: «Quantes vegades necessitaves escoltar-me dir 'no' perquè allò no passés. [...] em feia fàstic, em matava per dins [...] Fa falta dir que no totes les minifaldilles demanen a crits ser baixades? [...] Jo no sóc culpable, jo no em vaig deixar.

 

El fragment més dur del llibre conclou amb una sentència ferma: «espero que te'n penedeixis tota la vida del que em vas fer viure. Del meu pitjor malson».

 

Maltractada física i psicològicament per una exparella

Després de 47 pàgines llegint i coneixent més episodis sobre les pors i les inseguretats de la model, però també sobre la felicitat que sent al costat de les persones a qui estima, de cop arriba un capítol que només amb la frase amb què comença ja retrata la duresa dels fets que es relaten.

«Encara tremolo si recordo aquell moment [...] Tot era perfecte fins que em va cridar. Em va insultar. I ja va deixar de ser normal. [...] Em va amenaçar amb gravacions i fotografies [...] Em va empènyer contra la paret i em va fer mal. Em va pegar».

 

Però el missatge de totes les experiències narrades, tot i la duresa d'alguns records, no és negatiu, sinó un exemple de superació: «I va deixar de ser normal per convertir-se en el meu malson, però també en la meva lluita», conclou el capítol.

 

Abandonada pel seu pare

Al llibre relata com la seva mare ha estat sempre el seu pilar en els moments més durs que ha viscut, entre els quals, veure com el seu pare va els va abandonar. Escanes explica com, quan només era una nena, es va amagar darrere de la porta per veure com el seu pare marxava de casa sense mirar enrere: «vaig escoltar crits. Vaig escoltar plors. Vaig escoltar com et suplicava una altra oportunitat. Vaig escoltar el teu silenci. Vaig escoltar l'última porta que vas tancar. A la mama plorar. Vaig escoltar com em culpaves. I llavors vaig saber que no eres feliç».

 

L'adéu més dur

Una vegada més, la influencer es va veure involucrada en un episodi que hauria preferit evitar: viure la mort d'una persona molt important a la seva vida i confessa que encara viu amb el penediment de no haver-la cuidat com hauria d'haver fet.

 

En les seves paraules s'aprecia la tendresa que sentia per ella, com la troba a faltar i el valor com a peça fonamental que era per la unitat de la seva família: «Per molt que ho intenti no em puc treure aquella imatge del meu record. Formes part i sempre formaràs part de la meva vida. Estiguis on estiguis [...] La teva última carícia em va donar la vida i a tu te la va treure. Et trobo a faltar, Dèlia».

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris