Laura Escanes mostra, orgullosa, la seva incipient panxa d’embarassada

La jove va anunciar que ella i Risto Mejide serien pares fa un mes, i ara s’ha servit del seu Instagram per explicar les últimes novetats

 
Laura Escanes mostra, orgullosa, la seva incipient panxa d’embarassada | Instagram

Laura Escanes no pot ser més feliç. La ‘influencer’ està vivint un dels moments més dolços de la seva vida després de fer públic que espera el seu primer fill juntament amb el publicista català Risto Mejide. La notícia va saltar a finals del mes de febrer, i fa unes hores la jove ha volgut compartir amb tots els seus seguidors de xarxes socials les últimes novetats sobre el seu estat.

Escanes «mor» per veure créixer la seva panxa

Així les coses, Escanes ha publicat una fotografia al seu compte oficial d’Instagram on apareix en roba interior i presumeix de la seva incipient panxa d’embarassada. Bé és veritat que els efectes encara no són massa notoris, però el cert és que es pot apreciar que el bebè es va fent gran a poc a poc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muero por ver cómo va creciendo esta barriguita 13+3

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

La imatge mostra una Laura Escanes radiant i molt feliç, que observa amb gran orgull els progressos de l’embaràs. El text que l’acompanya clama el següent: «Moro per veure com va creixent aquesta panxeta», seguit de les xifres 13 + 3.  

Pateix migranyes freqüentment

Cal destacar, però, que no tot estan sent bons moments per a la ‘influencer’, i que alguns dels efectes secundaris que pateix estan enfosquint una mica la felicitat de la jove. És el cas, per exemple, de les fortes migranyes que té bastant freqüentment, així com de les nàusees i marejos que l’acompanyen en aquest primer trimestre d’embaràs.

Amb tot, tant Risto com ella estan gaudint al màxim d’aquesta nova etapa que els espera com a parella, i desitgen amb impaciència que arribi el moment en el qual augmentarà la seva família. Almenys, això és el que demostren contínuament a través de xarxes socials, on sempre comparteixen fotografies que mostren la seva gran complicitat i tot l’amor que senten l’un per l’altre. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FELIZ DÍA DEL PADRE #Hala #YaMeLoDigoYo #MiraQuéNiñaMásLinda #MásLlenaDeGracia

Una publicación compartida de Risto Mejide (@ristomejide) el


Comentaris

envia el comentari