IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Laura Escanes, la dona de Risto Mejide, mostra el seu punt de vista a les xarxes sobre la situació de Catalunya

«No vull la independència, però no vull quedar-me a casa mentre peguen el meu poble», ha expressat la jove a Instagram 'Stories'

El vídeo y texto que publicó Laura Escanes en su cuenta de 'Instagram Stories'
El vídeo i text que va publicar Laura Escanes a Instagram 'Stories'| Instagram

La polèmica i conflicte que s'ha generat arran de la situació que s'està vivint actualment a Catalunya ha generat una allau de comentaris a les xarxes socials posicionant-se sobre aquest tema, fins i tot molts famosos han donat el seu punt de vista, com a futbolistes, presentadors i fins i tot 'influencers' coneguts. L'última a sumar-se ha estat Laura Escanes, la 'influencer' i dona de Risto Mejide. Ella ha utilitzat el seu perfil d'Instagram, on té més de 814.000 seguidors, per opinar sobre la situació de Catalunya. Concretament, Escanes ho ha fet amb un vídeo en el seu Instagram 'Stories' on es pot veure una manifestació i una pancarta amb el text «No vull la independència, però no vull quedar-me a casa mentre peguen el meu poble».

Laura, de Barcelona, també ha compartit un text expressant els seus sentiments, escrit pel seu propi marit, Risto: «Jo estic amb els que estan tristos. Els que no entenen res. I cada vegada menys. Els que posem la tele amb inquietud i la traiem amb desesperança. Els que ja ni obren els diaris per por del que tocarà avui. Els que canviem de tema quan apareix la qüestió. No per desinterès, ni desídia, sinó per por de fer més dany. A fer-nos més mal. A veure més dolor. A provocar-lo». A més, també ha utilitzat el seu compte de Twitter per enviar un altre missatge a tots els seus seguidors sobre el conflicte català: «Si els polítics haguessin fet la seva feina, no estaríem en aquesta situació. És terrible i vergonyós».


Comentaris

envia el comentari