ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Laura Escanes sorprèn tothom amb el seu últim canvi de look

La parella de Risto Mejide opta en aquesta ocasió per rapar-se dels costats

Laura Escanes opta per un canvi radical de pentinat
Laura Escanes opta per un canvi radical de pentinat | Instagram

Laura Escanes no deixa de sorprendre. La influencer i parella de Risto Mejide ha estat en boca de tothom darrerament per la seva estrena com a escriptora i per la decisió de reprendre la seva carrera de periodisme. Escanes, però, es nega a deixar de ser notícia i per això ha sorprès tothom amb el seu nou canvi de look.

«Hola!», ha publicat la influencer barcelonina a Instagram mentre mostrava al públic la seva nova imatge. Amb un pentinat més curt del que és habitual, la parella de Mejide se la juga amb un look amb els laterals rapats i amb la part superior del cap més llarga i despentinada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hola

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

La nova i trencadora imatge d’Escanes

Si bé és cert que Laura Escanes ja apostava habitualment per dur el cabell curt, aquesta vegada l’estudiant de periodisme ha anat més enllà i la seva nova imatge dista molt de la que vèiem últimament. I és que passa de dur el cabell lleugerament rinxolat —tot i que encara curt— a dur-lo completament rapat.

 

Escanes reprèn la carrera de periodisme

El passat 27 de setembre, Laura Escanes va decidir reprendre els seus estudis universitaris. Concretament, l''influencer' de 22 anys, que sempre genera notícies amb les seves publicacions, es va matricular a la carrera de Periodisme a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

La parella de Risto Mejide, en aquell moment, va pagar d’una sola tacada els 4.900 euros d’una carrera que li permetrà aprendre «diferents perfils professionals: Periodisme, Publicitat i Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual». D'aquesta manera, compagina a la perfecció els seus estudis amb la seva feina com a 'instagramer', on arribà a cobrar 2.500 euros per promocionar un producte.         


Comentaris

envia el comentari