URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Laura Escanes llueix la seva panxa d’embarassada dos mesos abans de donar a llum

La parella gaudeix d’uns dies de descans a la platja i no dubta en compartir instantànies d’aquests moments a les xarxes socials
Laura Escanes es troba en la recta final del seu embaràs | GTres

 

Només queden dos mesos perquè Laura Escanes i Risto Mejide es converteixin en pares. La ‘influencer’ es troba en la recta final per tenir donar a llum a petita Roma i els seus pares estan aprofitant l’estiu per anar a la platja i gaudir d’uns dies de sol i descans, on aprofiten per immortalitzar aquests moments tan especials i compartir les instantànies a les seves xarxes socials.

 

Laura Escanes inicia la recta final de l’embaràs

Laura Escanes i Risto Mejide aprofiten per descansar anant a la platja, on el periodista es transforma en el fotògraf oficial de la jove i així immortalitzen els seus records. Al llarg de tot l’embaràs la parella ha anat compartint amb els seus seguidors diverses fotografies on s’ha pogut comprovar la seva evolució i com la petita Roma està creixent.

 

Ara, la jove es troba en la recta final del seu embaràs i llueix la seva espectacular panxa a només dos mesos de donar a llum, mentre gaudeixen de les darreres vacances abans de convertir-se en pares de la seva primera filla, Roma. Actualment, Laura sembla trobar-se molt bé després d’haver superat els primers mesos d’embaràs en els quals es trobava bastant malament a causa de les contínues nàusees.

 

En una de les fotografies que ha compartit Laura Escanes al seu Instagram es pot llegir el missatge que probablement està dedicat a la petita Roma: «El millor de la foto és el que no es veu». Per la seva part, Risto Mejide ha publicat una imatge on queda patent la felicitat que sent la ‘influencer’, amb un somriure d’orella a orella.

 

 

 

 

També et pot interessar...