Laura Escanes puja a Instagram una foto seva plorant, per defensar els 'influencers'

La xicota de Risto Mejide s'ha mostrat molt afectada per les crítiques a l'entrevista de Dulceida al programa 'Chester in Love'

Risto Mejide entrevistava la setmana passada a la 'influencer' Dulceida i el programa ha estat molt comentat. Molts espectadors criticaven la tasca de la noia com a rol a la societat, sobretot en reconèixer que no havia acabat l'ESO i que no se'n penedia. Casualment, la parella de Risto també dedica el seu temps a ser 'influencer' mitjançant les xarxes socials i ha mostrat el seu descontentament pujant una foto a Instagram en què surt plorant.

Al costat de la fotografia, Escanes ha escrit el següent text: «avui només volia penjar aquesta foto per dir que tots som persones. Que tots hem plorat i tenim dies grisos. Que hi ha coses que fan mal però que tot i així estem aquí sempre amb la nostra bona cara per vosaltres. Però vull que sapigueu que tots (TOTS) plorem, tots tenim secrets i tots necessitem temps per a nosaltres. Encara que tinguem dies dolents hem de recordar tot lo bo que tenim. I jo sóc feliç i estic envoltada de la gent que estimo».


Malgrat el caire dramàtic de la publicació, la xicota de Risto ha volgut deixar clar als seus seguidors que tot estava bé i que era una reflexió en veu alta. A més, la model ha explicat que es tracta d'una foto presa en el passat i que pertanyia a un vídeo titulat «Estimada jo del futur». A més, cal recordar que la 'influencer' està passant per un dels seus millors moments i aviat es convertirà en l'esposa del publicista, del que està molt enamorada.

 

Menos de 3 meses para la mejor decisión de mi vida #toelrrato @lamolinaski #lamolina

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el


Comentaris

envia el comentari