ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Laura Escanes reprèn la carrera de Periodisme

La parella de Risto Mejide i 'influencer' de moda continuarà els seus estudis universitaris a la UOC
Laura Escanes, en una imatge d'arxiu | Instagram

 

Laura Escanes vol fer un gir a la seva vida professional i personal. Per aquest motiu, ha decidit reprendre els seus estudis universitaris. Concretament, l''influencer' de 22 anys, que sempre genera notícies amb les seves publicacions, s'ha matriculat en la carrera de Periodisme a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

 

Segons ha publicat el portal 'Jaleos',  la parella de Risto Mejide ja ha pagat els 4.900 euros que costa cada estudiar en aquesta universitat en línia i li permetrà aprendre «diferents perfils professionals: Periodisme, Publicitat i Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual». D'aquesta manera, podrà compaginar els seus estudis amb la seva feina com a 'instagramer', on arribà a cobrar 2.500 euros per promocionar un producte

  

 

 

Podrà acabar els seus estudis al seu ritme

La jove realitzarà els seus estudis principalment a través del Campus Virtual. En aquesta plataforma tindrà accés a «les aules virtuals» on a més de contactar amb els seus professors i els seus companys, pot accedir a les activitats, els continguts i les eines que necessita. 

 

 

El seu centre l'ofereix també una flexibilitat que és molt s'adequa perfectament a la seva vida laboral. Els estudiants tenen la possibilitat de crear el seu propi pla d'estudis i ajustar-lo «a les seves possibilitats de dedicació i la seva disponibilitat de temps». Sembla que els llibres no li trauran temps de la seva feina ni del temps lliure que gaudeix amb Mejide. 

  

 

 

Haurà de fer pràctiques en alguna empresa del sector

Una de les obligacions que tindrà Laura en la seva carrera és fer «unes pràctiques virtuals o presencials en empreses del sector». En aquest sentit, la jove ho podria tenir més fàcil que els seus companys, ja que ella és apoderada de Tuyoque Studio S.L., l'empresa de publicitat que va crear fa uns anys el seu marit

 

Un cop acabi el grau universitari, Escanes haurà obtingut uns coneixements molt útils per continuar amb la seva carrera professional, els quals podrà ampliar si s'especialitza en alguna de les sis disciplines que ofereix la UOC: Creativitat Publicitària, Creació Audiovisual, Gestió Publicitària, Gestió Audiovisual, Comunicació Corporativa i Relacions Públiques i Comunicació Informativa.