IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Laura Escanes revela nous detalls del seu casament amb Risto Mejide a través del seu canal de Youtube

La parella es casarà el pròxim 20 de maig a Girona

Laura Escanes ha aprofitat el seu canal de Youtube per revelar nous detalls sobre el casament amb Risto Mejide. La informació arriba amb comptagotes, però ara la parella del presentador ha confirmat la data de l'enllaç, que serà el pròxim 20 de maig. «Tenim moltes idees, ho estem ja organitzant tot. Sóc molt feliç i em fa molta il·lusió», ha dit Escanes als seus seguidors i ha afegit que li està encantant organitzar l'esdeveniment, que tindrà lloc a Girona. «Ho compartirem amb vosaltres, però de moment no. Ara vull gaudir del procés d'organització perquè és meravellós i quan s'apropi el dia ja us anireu trobant amb coses», ha explicat.

En aquest vídeo, on respon preguntes que li han fet prèviament els seus seguidors, també parla de la seva relació amb Risto Mejide i la gran diferència d'edat entre ells dos —ell en té 42 i ella 21. Sobre el fet que ell fos un personatge famós i més gran, Escanes ha assegurat sobre la seva família: «em veia bé perquè em veia feliç. Veien que ell em cuidava i jo a ell, que érem feliços i que no hi havia d'haver cap problema».

La model i la youtuber també han revelat que dissenyarà el seu vestit de boda. «Em vestirà Rosa Clará i em fa molta il·lusió perquè des de petita sempre vaig voler que em vestís ella», ha dit. Laura també ha confessat que no sap com serà el vestit, però que té moltes idees. «No us ho diré perquè no ho pot saber Risto i si ho publico li direu o ho veurà, així que no ho diré fins al dia que em vegi jo allà, de blanc», ha apuntat.


Comentaris

envia el comentari