Laura Escanes revoluciona les xarxes socials anunciant que ja té el carnet de conduir

La 'influencer' ha estat criticada per haver aconseguit el permís a l'autoescola de San Cristobal de Cuenca

 

No es la foto que colgaría normalmente pero... TENÍA QUE HACERLO

A post shared by Laura Escanes (@lauraescanes) on

La jove 'influencer' Laura Escanes ja s'ha tret el carnet de conduir, i com no podia ser d'una altra manera, ho ha fet a la reconeguda «autoescola dels famosos». Es tracta de l'autoescola San Cristobal de Cuenca on se l'han arribat a treure multitud de famosos com Amaia Salamanca i Úrsula Corberó. La dona de Risto Mejide ha anunciat el succés a través d'Instagram, on ha publicat una fotografia d'ella mateixa agafant la «L». Escanes ha acompanyat la imatge amb un comentari on assegura que no és el tipus de foto que penjaria però que «havia de fer-ho».

La publicació ja té més de 84.000 'm'agrada' i més de 1.000 comentaris d'usuaris de la xarxa. Mentre que alguns celebren la notícia, altres la critiquen i insinuen que aquesta autoescola es caracteritza per donar «aprovats fàcils». A més, alguns defensen la idea que la 'instagramer' ha hagut de marxar a una ciutat més petita per poder-se treure el carnet. Segons ha informat Laura, després d'haver estat fotografiada en diverses ocasions sortint de l'autoescola, a partir d'ara conduirà un Smart.

La revista 'Lecturas' ha enumerat una llista de la resta de personatges famosos que també s'han tret el carnet de conduir a l'autoescola San Cristobal. Aquests són els següents: Paco León, Feliciano López, Tamara Falcó, Isa Pantoja, Martina Klein, Elena Furiase, Manuel Carrasco, Luis Medina, Lorena Van Heerde, Mónica Molina, Pablo Carbonell, Laura Ponte, Melani Olivares, Marta Torné, Hugo Silva i Álvaro Muñoz Escassi.


Comentaris

envia el comentari