TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

Laura Escanes i Risto Mejide es gasten gairebé 9.000 euros en els mobles de casa seva

La setmana passada Laura Escanes va publicar un vídeo on mostrava la seva nova llar amb tota mena de detalls
Risto Mejide i Laura Escanes, en arxiu | Instagram

 

Laura Escanes i Risto Mejide estan de la més absoluta enhorabona després de la compra d’una espectacular casa a Barcelona. A finals de la setmana passada, de fet, la influencer i el publicista mostraven la seva alegria amb un ‘house tour’, on ensenyaven —amb tota mena de detalls— els racons de la seva nova casa.

 

Ara, però, aquell vídeo sembla haver-se girat en contra seva. I és que veure l’interior de la casa de la parella catalana va ser només el primer pas per comprovar com se’ls gasten Mejide i Escanes. De fet, gràcies a aquelles imatges ara podem comprovar que el mobiliari del nou ‘niu d’amor’ de la popular parella ascendeix als 8.730 euros.

El menjador d’Escanes i Risto, per 5.904 euros

És el ‘modest’ cost del nou menjador de Risto i Escames. Segons un minuciós estudi de ‘El Español’ —en el qual analitzen el preu de venda dels mobles que mostren al vídeo—, els sofàs del menjador tenen un cost de 1.131 euros cadascun (n’hi ha dos) i la tauleta de cafè del centre té un cost de 269 euros.

 

El nou menjador de Mejide i Escanes | Youtube

 

Crida l’atenció, així mateix, que els pufs del menjador valen 109 cadascun i les làmpades que resten a sobre de la taula valen 119 euros. Tot plegat, però, no s’atura aquí perquè la taula del menjador ratlla els 700 euros —en val 625— i les sis cadires del menjador tenen un preu de 190 euros cadascuna.

 

Un dormitori de 1.423 euros

És una altra de les xifres més cridaneres de la nova llar barcelonina de la parella. El llit, tant gran com inassequible, té un cost de 500 euros, mentre que el capçal del mateix té un preu de 259 euros.

 

Laura Escanes presentant la seva habitació | Youtube

 

 

Finalment, però, crida també l’atenció de la làmpada que resta sobre el llit i que els despertarà cada matí: 495 euros. Gairebé igual de cara, doncs, que el llit.

Resta, d’altra banda, una darrera habitació: el vestidor. En aquesta s’hi pot veure un sofà de 822 euros —a més d’uns sofàs annexos de 200 euros cadascun— i un mirall que arriba als 69 euros.

 

La 'influencer' ha presentat el seu vestidor «per sobre» | Youtube

 

 

Els detalls de la casa, en un vídeo

Tots els preus de la casa d’Escanes i Mejide han estat extrets d’un vídeo que Laura Escanes va penjar al seu canal de Youtube. En aquest, de fet, la influencer catalana mostrava amb tota mena de detalls la casa i ara, així mateix, sembla que tot plegat se’ls ha girat en contra.

🎁 Participa gratis i guanya un fantàstic lot d'oli PRIORDEI. Fes clic aquí!

Comentaris