Laura Escanes i Risto Mejide anuncien que esperen el seu primer fill junts

La parella ha utilitzat els seus respectius comptes d'Instagram per anunciar als seus seguidors i confirmar els rumors de l'embaràs de la jove 'influencer'

Laura Escanes i Risto Mejide han anunciat que seran pares
Laura Escanes i Risto Mejide han anunciat que seran pares | Instagram (@lauraescanes)

Un dia després que la revista ‘Jaleos’ publiqués en exclusiva quela parella formada per Risto Mejide i Laura Escanes encapçalarien la llista de futurs pares aquest 2019, el matrimoni ho ha fet públic a través de les xarxes socials. El primer a anunciar-ho ha estat Risto que ha compartit una fotografia a través del seu perfil d’Instagram del seu fill Julio fent-li un petó al ventre de la seva dona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Felices los 4. #toelrrato

Una publicación compartida de Risto Mejide (@ristomejide) el

Aquest és el primer fill del matrimoni i serà la segona vegada que Risto serà pare, ja que el Julio és fill de la seva anterior relació amb la presentadora Ruth Jiménez. D’altra banda, serà la primera vegada que la  jove Laura, de només 22 anys, serà mare. Pocs minuts després que el seu marit ho anunciés, Escanes no ha dubtat en publicar una fotografia a Instagram de tots tres. En ella es poden veure les imatges d’una de les primeres ecografies del petit o petita que està de camí.

El matrimoni s’ha mostrat molt emocionat per compartir aquesta notícia amb els seus seguidors que no han tardat a omplir a la parella de comentaris donant l’enhorabona. Laura ha explicat a través del seu compte que fa poc temps que està embarassada i per això «volíem esperar una mica més perquè encara és aviat...». Escanes es mostra molt il·lusionada i assegura que estan preparats per gaudir d’aquesta nova i bonica etapa que els toca viure.


Comentaris

envia el comentari