Laura Escanes i Risto Mejide esperen el seu primer fill junts

La jove influencer de 22 anys està embarassada

Laura Escanes i Risto
Laura Escanes i Risto | CatalunyaDiari.com

El 2019 ja té un dels seus primers bebès famosos. La mediàtica parella formada per Risto Mejide i Laura Escanes ampliaran la família en els pròxims mesos, segons avança el portal 'Jaleos'. Escanes, de només 22 anys, està embarassa, fet que ha pogut confirmar la revista, i aquest serà el segon fill per a Risto Mejide, que ja en té un de la seva anterior relació amb la presentadora Ruth Jiménez.

Els seguidors de Laura Escanes a les xarxes socials ja havien aventurat que alguna cosa passava. En les seves darreres imatges, la jove catalana sortia d'esquena, o amagant la panxa. Ho feia amb roba més ampla, bosses o en fotografies on només se li veia la cara. 

Laura Escanes i Risto Mejide seran pares aquest 2019

Segons explica 'Jaleos' fa setmanes que la parella ho manté en secret. Han volgut assegurar-se que tot anava bé. Ara, quan ja tenen clar que la gestació segueix el seu propi curs, ho han explicat el seu cercle més pròxim. De fet, ni Escanes ni Mejide ho han desmentit als mitjans.

La parella havia estat criticada per la diferència d'edat. Risto té 43 anys, mentre que Escanes en farà 23 aquest 2019. El cert és que es van casar el 20 de maig de 2017, de manera que celebraran el segon aniversari de boda amb un nou membre a la família, que s'unirà per part de Mejide amb el seu fill, Julio de 9 anys, que ara tindrà un germà.

Val a dir que la relació entre Risto i Ruth Jiménez és molt bona, de manera que la relació amb Julio és quotidiana i habitual. De fet, aquest cap de setmana Escanes i Mejide son amb el petit de cap de setmana al camp, com hem pogut veure en les seves xarxes socials. 

Gustavo González, nou membre de la família

Just abans de saber-se que Laura Escanes està embarassada, els mitjans de la premsa del cor especulaven amb la possibilitat que Risto tingués un nou cunyat. Seria el popular de Telecinco Gustavo González, ex de María Lapiedra, que tindria una relació amb la germana de Risto. Així ho deixava entreveure Kiko Hernández, que assegurava que Gustavo s'enviava missatges amb una «dona de nom Julia». Gustavo, però, assegurava que només tenia una relació d'amistat amb Julia Mejide.


Comentaris

envia el comentari