Primer pla de Laura Escanes

Laura Escanes sorprèn tothom i parla obertament de les banyes

Laura Escanes s'ha pronunciat sobre els rumors

No hi ha cap mena de dubte que Laura Escanes està vivint un dels moments més durs pel que fa a l'àmbit personal. Diumenge passat, la influencer emetia un comunicat a través del seu compte d'Instagram on anunciava la seva separació de Risto Mejide. Gairebé simultàniament el publicista també pujava un post que corroborava les paraules d'Escanes.

D'aquesta manera, donaven per finalitzada una relació de 7 anys, i amb una filla en comú. Tot i que es podia evidenciar la tristesa que hi havia en tots dos comunicats, tant la influencer com Risto van reafirmar l'afecte que senten l'un per l'altre. Pel que sembla, ha estat una separació de mutu acord i tots dos estan disposats a mantenir una bona relació.

Laura Escanes reapareix públicament

La influencer ha estat captada pels mitjans, i és que ara mateix tots busquen una declaració de Laura. Tot i això, ella ha estat molt clara i no pensa pronunciar-se més enllà del comunicat que va emetre.

Imatge de Risto Mejide i Laura Escanes abraçats i somrient
Després de 7 anys de relació, la model i el presentador han trencat. | Instagram
 

Laura era preguntada pels periodistes mentre passejava per Madrid: «No farem cap declaració més, ja ho hem dit. Tenim una bona relació i ja, està tot bé. Són moments delicats i ja està», comentava la noia davant dels reporters.

La model ha estat molt educada amb els mitjans, ja que és conscient del gran enrenou mediàtic que hi ha ara mateix sobre ella. No obstant això, Risto és molt més hermètic i, per descomptat, no es pronunciarà sobre aquest tema. Segons han revelat persones properes al presentador, pensa seguir amb la seva discreció.

Pel que sembla, ara Laura busca refer la seva vida ràpidament i intentar que tota la tempesta mediàtica passi com més aviat millor. Tot i que això no serà gens fàcil i els primers rumors d'una possible il·lusió d'Escanes ja han començat a circular.

Imatge de Risto Mejide amb Laura Escanes.
Laura Escanes i Risto Mejide publicaven un comunicat a les xarxes que confirmava la separació. | Instagram: @lauraescanes
 

Diferents mitjans de comunicació ja han anunciat que la influencer estaria buscant una nova casa on començar aquesta nova etapa de la seva vida. Però el més sorprenent és que no ho feia sola. Laura Escanes ha estat vista amb un dels seus grans amics, Pablo Castellano, el marit de María Pombo.

Pablo és arquitecte, i manté una fantàstica relació amb la influencer des de fa anys. Laura s'ha refugiat en les seves amistats per passar aquests moments tan complicats. Fa un parell de dies pujava una instantània al costat de Pombo en una divertida tarda de noies.

Laura Escanes es pronuncia sobre els rumors d'infidelitat

Quan salta la notícia de la ruptura d'una parella tan mediàtica, els rumors d'una presumpta infidelitat apareixen sols. I aquest cas no seria l'excepció.

La periodista Laura Fa s'aventurava a assenyalar la nova il·lusió d'Escanes que podria haver propiciat la ruptura del matrimoni.

Primer pla de Laura Escanes
Laura Escanes no ha dubtat a pronunciar-se sobre els rumors d'infidelitat. | GTRES
 

Segons assenyalava la col·laboradora de Sálvame, un dels preparadors físics d'El Desafío podria ser l'elegit. Recordem que la influencer és una de les noves concursants. I és que sembla que durant l'enregistrament de l'esmentat programa haurien aprofundit més en la seva relació.

Així que Laura Fa ha decidit anar un pas més enllà i posar-se en contacte amb Escanes. Però la model no ha trigat a assenyalar aquestes informacions de falses i ha negat completament que hagin existit terceres persones a la relació. Assegura que tots els rumors d'una possible infidelitat són mentida.