Laura Escanes sorprèn a tots els seus seguidors amb un espectacular canvi de ‘look’

La dona de Risto Mejide s'ha tallat el cabell de forma radical i se l'ha pintat de color ros platí

Laura Escanes ha complert la seva paraula. La dona de Risto Mejide va avisar a tots els seus seguidors a través del seu compte oficial de Instagram que li venia de gust canviar d'imatge de forma radical i sense pensar-s'ho dos cops ho ha fet.

La model s'ha decantat per tallar-se el cabell molt curt i canviar el color ros natural pel ros platí. Un canvi que no ha dubtat a compartir amb els seus seguidors a través d'Instagram on ha publicat una imatge del seu nou ‘look’.

La fotografia que ha aconseguit fins al moment més de 174.000 «m'agrada» i més de 10.000 comentaris no ha deixat a cap dels seus seguidors indiferents.

Laura ha comentat les següents paraules per acompanyar aquesta espectacular imatge: «HO HE FET!!!! Eliminat de la llista. Estrenant look a la inauguració de la nova botiga de Rosa Clará a Girona. Com no podria ser d'una altra manera de la mà dels millors Saló Toro».

Cal assenyalar que per la seva banda, el saló de bellesa on s'ha fet el canvi de look la model, també ha volgut compartir amb els seus seguidors la nova imatge de la Laura i ha comentat el següent: «Li hem realitzat un pentinat estil pixie per realçar les seves faccions. Un estil pràctic, versàtil, fresc i juvenil. En el color hem optat per utilitzar el nostre producte estrella LorealPro per descolorir tota la seva cabellera sense risc de danyar-la. I finalment li hem matisat amb els productes de coloració de dialight richesse per aconseguir aquest to nòrdic. Mil gràcies Laura Escanes per confiar sempre en nosaltres».

Gran amant i seguidora de Rosa Clará

Laura ha estrenat aquesta nova imatge durant la inauguració de la nova tenda de Rosa Clará a Girona. La dona de Risto no ha volgut perdre's aquesta cita tan especial, ja que té una gran relació amb la firma, que va ser l'encarregada de dissenyar els seus dos vestits de núvia per a les seves noces el passat 20 de maig.


Comentaris

envia el comentari