IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Laura Llopis, la dona darrere de Pablo Motos

A més de ser la seva dona, també és guionista a 'El Hormiguero'

Pablo Motos i la seva dona Laura Llopis | GTRES

Pablo Motos és un dels grans rostres de la televisió espanyola en aquests moments gràcies al seu programa El Hormiguero, que no para de superar records d'audiència en Antena 3. Però el que molta gent desconeix és que darrere de gran part del seu èxit està la seva dona, Laura Llopis, que a més també és la cap de guió del programa, com explica El Español. «És la prova que es poden barrejar afectes i feina. Encara que és difícil conviure amb mi perquè sempre estic buscant idees i sé que pateix per mi» va explicar el presentador a la revista TP.

Poques són les vegades que Pablo Motos parla de la seva vida privada, però una vegada va acabar desvetllant al seu programa que «ens vam conèixer a la ràdio, a València, jo estava de presentador i ella en producció. A mi m'agradava però ella passava, el menyspreu més gran es queda en res comparat amb el d'ella. Jo em preguntava: "et moriràs sense haver-la besat?", i un dia em vaig llançar». A més de la seva esposa, les dues fillastres de Pablo Motos també treballen a El Hormiguero, una al costat de la seva mare en guió i l'altra en els decorats.

Els dos són molt entregats al seu treball i amb prou feines tenen els dissabtes per estar junts. De diumenge a dijous preparen El Hormiguero. El presentador valencià entra a les 12.00 hores i surt passada la mitjanit mentre que la seva dona entra a les 11.00 hores i surt també una mica més aviat que el seu marit. Els divendres, malgrat no haver de dedicar-los al programa, Pablo gestiona i controla els altres projectes que té amb la seva productora 7yacción.

La parella viu un apartament de 300 metres quadrats al barri de Salamanca de Madrid pel qual van pagar un milió i mig d'euros, i en el qual tenen de veïns a Felipe González o Luis Bárcenas, Els gairebé quatre milions d'euros a l'any que cobra el converteixen en un dels presentadors de televisió millor pagats, encara que, segons el mateix Motos va explicar al programa de Bertín Osborne, també té coses negatives: «El meu programa està molt per sobre del meu somni més salvatge, però també em pren molt, em pren la meva vida normal. És veritat que vénen a veure'm els millors del món, però després no puc fer moltes de les coses que feia».


Comentaris

envia el comentari