Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Laura Madrueño amb rostre somrient posant en un photocall

Laura Madrueño aconsegueix que Adara faci quelcom impensable a 'Supervivientes'

Laura Madrueño sempre aconsegueix el que vol

Laura Madrueño ha aconseguit el que semblava impossible. I és que la presentadora ha aconseguit que Adara Molinero es desprengui de quelcom molt important per a ella.

A l'última gala de 'Tierra  de nadie', la presentadora li va prometre a la supervivent un pastís de xocolata i un entrepà a canvi de dur a terme cinc complexos desafiaments.

Adara Molinero junt amb Laura Madrueño a la taula de les temptacions a 'Supervivientes'
Laura Madrueño va negociar amb Adara 5 pennitències | Mediaset

Al llarg de la setmana, ha anat amb els ulls tapats, lligada a Jonan i a Asraf i ha estat 24 hores sense menjar res que passés pel foc. A més, per si això fos poc, també ha estat tot un dia sense dir ni una sola paraula.

Ara, durant l'última emissió de 'Conexión Honduras', Adara Molinero ha pogut conèixer quina és l'última penitència que va acceptar a cegues a 'La Mesa de las Tentaciones'.

Laura Madrueño aconsegueix el que semblava impossible

Laura Madrueño ha preparat a Adara un joc per endevinar quin va ser el càstig que va aplaudir el públic dimarts passat. Per això, la guanyadora de 'GH VIP' ha hagut d'escollir entre diverses tauletes quines eren, per a ella, les millors i les pitjors penitències.

Entre elles es trobaven, per exemple, viure a cegues el que quedava de concurs, menjar paneroles o no poder participar en el joc de líder, entre moltes altres.

Finalment, i després d'haver descartat diversos dels càstigs, Laura Madrueño li ha confirmat que la seva penitència estava directament relacionada amb els cabells.

I és que, entre les possibilitats, hi havia la de tallar-se els cabells 15 centímetres o tenyir-se de morat, cosa que no ha fet gens de gràcia a Adara Molinero. «No, Laura, no», ha assegurat la 'influencer', negant-se del tot a complir la seva paraula.

Muntatge de fotos d'Adara Molinero i Laura Madrueño, a 'Supervivientes 2023', del programa del 4 de juny de 2023 quan Adara va decidir tallar-se els cabells
Laura Madrueño ha posat les coses molt difícils a Adara | España Diario

Tot i això, i malgrat que semblava que ho tenia molt clar, Laura Madrueño ha aconseguit sembrar el dubte en la supervivent. I per això, ha utilitzat la millor de les estratègies: ensenyar-li l'entrepà que li va prometre.

«Semblaré el petit príncep de Shrek i no. Per Déu, com se us acudeix… Per aquest entrepà», ha assegurat Adara, molt molesta. «Per aquest entrepà i per tot el pastís que t'has menjat», li ha respost la presentadora.

Les seves paraules no han acabat de convèncer la concursant. I és que, tal com ha recordat a Laura Madrueño, ella ha complert amb quatre recompenses pel pastís, mentre que els seus companys només n'havien d'acceptar una. «Tallar-se els cabells ja és un altre nivell», s'ha queixat en directe.

Després de veure la seguretat amb què rebutjava l'entrepà, la presentadora ha volgut preguntar-li quant estava disposada a tallar-se. I encara que al principi ha dit que «res», les negociacions entre aquestes dues dones no s'han fet esperar.

«Si et talles els cabells, et dono dos entrepans com aquest», li ha promès Laura Madrueño a Adara en veure que no es decidia. Per la seva banda, la 'influencer' també ha volgut posar noves condicions al seu tracte.

Adara Molinero cridant a 'Supervivientes 2023' mentre Laura Madrueño li talla els cabells al programa del 4 de juny de 2023
Adara torna a caure a la temptació | Mediaset

«Però això què és?», li ha preguntat la supervivent a la comunicadora, assenyalant els ingredients de l'entrepà. «És que tinc molta obsessió pel bacó aquí. Faré una proposta, em tallo els cabells 10 centímetres i dos entrepans de bacó».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Una proposició que Laura Madrueño no ha trigat a rebutjar. «Li sumaré bacó al segon entrepà. Aquest com està i al segon li sumo bacó i formatge».

Finalment, i després d'una dura negociació, Adara ha tornat a caure a la temptació i ha acceptat tallar-se els cabells per la quantitat que estava estipulada. «No m'ho puc creure, no he portat els cabells tan curts a la meva vida».

«Estaré lletja, tot l'estiu lletja!», cridava la televisiva, mentre que Laura Madrueño li tallava la cabellera. «Calen uns retocs, però com n'estàs, de maca», li ha assegurat la presentadora.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!