Primer pla de la presentadora Laura Madrueño fent-se una selfie molt somrient

Laura Madrueño i la gran decisió que ha de prendre després de 'Supervivientes'

Laura Madrueño ha estat la gran revelació de la temporada

Laura Madrueño s'ha convertit en la gran figura de Telecincodesprés del seu pas per 'Supervivientes 2023'. La periodista acceptava l'oportunitat que li ha servit per donar-se a conèixer al gran públic. Madrueño ha demostrat que estava més que capacitada per posar-se al capdavant d'un concurs de tal calibre.

Ara, el 'reality' més extrem de la televisió arriba a la fi i Laura Madrueño s'haurà d'acomiadar del programa que tant li ha donat. La pregunta ara és clara: prendrà la decisió de tornar a presentar 'El Tiempo'?

Laura Madrueño, en un punt decisiu de la seva carrera

Fins que li ha arribat l'oportunitat de 'Supervivientes 2023', Laura Madrueño era un rostre desconegut per a la gran majoria del públic. Tot i que la periodista està vinculada amb Mediaset des de 2014, el seu únic gran projecte havia estat 'El Tiempo'.

Laura Madrueño mirant cap a un costat amb rostre somrient
Laura Madrueño haurà de decidir si torna a presentar 'El Tiempo'. | @laura_madrueno, Instagram

No obstant això, l'oportunitat de 'Supervivientes 2023' li ha vingut d'allò més bé per poder fer el gran salt i instaurar-se com una presentadora estrella de la cadena. La seva passió per l'aventura, allò salvatge i allò desconegut li ha servit per entregar-se en cos i ànima al programa.

Laura no ho tenia gens senzill després de prendre el relleu de Lara Álvarez. L'expectació per veure com podia omplir el buit que deixava Álvarez era màxima. Tanmateix, Laura ha demostrat estar més que a l'altura. «Jo no vull imitar ningú. Jo vull trobar el meu propi estil», asseverava abans d'embarcar-se a l'aventura. Només cal fer una ullada a les xarxes i al bon funcionament que ha tingut el programa per veure que ha superat amb escreix el repte.

Tanmaeix, el 'reality' ha arribat al seu final. Ara, totes les mirades estan posades en els pròxims passos que farà Laura Madrueño professionalment. Laura deixava 'El Tiempo' per anar-se'n a Hondures i, ara mateix, hi ha una pregunta en l'aire: prendrà la gran decisió de tornar al format?

Encara que també pot ser que la periodista hagi trobat un bon filó al món dels concursos i 'realities'… Recordem que Lara Álvarez va anar encadenant projecte rere projecte després de la seva incursió a 'Supervivientes'. Passarà el mateix amb Laura?

Laura Madrueño s'ha guanyat l'afecte del públic

No hi ha cap mena de dubte que Laura Madrueño ha aconseguit ficar-se al públic a la butxaca. La seva simpatia, professionalitat i bona feina li ha valgut per captivar l'audiència i obtenir unes dades increïbles. El futur de Laura Madrueño a Telecinco, sigui a El Tiempo o en algun nou format, està més que assegurat.

Captura de 'Supervivientes' amb Laura Madrueño plorant a la palapa el 15 de juny de 2023
Laura ha aconseguit ficar-se al públic a la butxaca. | Mediaset

La periodista ho ha donat tot al programa, i se l'ha poguda veure en una faceta diferent de la qual ens tenia acostumats. Malgrat que aquesta edició de 'Supervivientes'ha estat la menys vista de la història del 'reality', el programa ha aconseguit remuntar i superar la mala ratxa d'audiències que arrossegava Telecincodes de fa mesos. És més que clar que el 'reality' és la gran carta de la cadena i ha estat clau per recuperar-ne el lideratge.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!