Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Laura Madrueño amb cabell arrissat i vestit negre és a la platja, amb una imatge inserida d'ella parlant amb Jorge Pérez i una icona d'ambulància.

Laura Madrueño informa a tots del veritable estat de salut que travessa Jorge Pérez

Laura Madrueño aclareix l'estat de salut de Jorge Pérez després del seu últim incident a 'Supervivientes All Stars'

Jorge Pérez, conegut per la seva valentia i esperit competitiu, està sent una figura destacada a Supervivientes All Stars. És ben conegut per la seva tenacitat i resistència, sobretot a les proves físiques. Tot i això, durant els últims programes ha estat comportant uns problemes de salut que li impedeixen demostrar tota la seva vàlua.

Durant l'emissió en directe de la darrera gala, el concursant va tornar a patir alguns problemes de salut. En aquest cas, Laura Madrueño, es va encarregar que atenguessin Jorge i va explicar a l'audiència que estava passant en tot moment. Un cop més, la presentadora va fer gala de la seva gran professionalitat, portant la situació amb aparent normalitat.

Captura de Jorge Pérez amb una expressió seriosa a la palapa de Supervivientes
Jorge Pérez arrossega diversos problemes de salut | Mediaset

Laura Madrueño informa de l'estat de salut de Jorge Pérez

En un dels moments de la gala, Jorge Pérez va començar a sentir-se indisposat. Va ser just en el moment en què donaria el seu veredicte.

En aquest moment, Laura Madrueño, va prendre cartes a l'assumpte ràpidament, indicant que Jorge havia d'abandonar el plató per ser atès pels serveis mèdics.

La professionalitat de Laura va quedar palesa quan ràpidament va gestionar la situació en notar el malestar de Jorge. La seva intervenció va ser clau per assegurar que Jorge rebés l'atenció mèdica necessària sense demores.

Laura Madrueño amb cabell arrissat i vestit blanc amb detalls daurats està dret davant d'un arbre i vegetació, somrient a la cambra. Captura de 'Supervivientes' el 23 de juny de 2024
Laura Madrueño manté informada l'audiència de l'estat de salut de Jorge Pérez | Mediaset

La presentadora es va dirigir al públic per informar sobre l'estat de salut de Jorge, proporcionant tranquil·litat als espectadors preocupats.

Després del mareig que va patir, Laura Madrueño va informar l'audiència sobre la millora de Jorge. Aquest, no va trigar a expressar el desig de reincorporar-se al programa.

"M'he marejat una mica, però he estat amb el doctor i tot està molt millor. El doctor és meravellós, així que tot perfecte", va comentar Jorge en tornar al plató.

Jorge Pérez amb barba i cabell mullat en un entorn natural amb arbres i vegetació. Captura de 'Supervivientes'
Jorge Pérez lamenta les seves lesions a 'Supervivientes All Stars' | Mediaset

La resposta de Jorge després de la recuperació va demostrar el compromís amb el programa i el desig de continuar participant malgrat els contratemps. El comentari sobre el doctor i el retorn al plató amb bon ànim reflecteixen la resiliència i la dedicació al programa.

Després de l'explicació, Laura Madrueño va dir a l'audiència que els metges havien donat el vistiplau perquè Jorge s'unís als companys.

El segon problema de salut de Jorge Pérez durant la gala

Tot i això, aquest no va ser l'únic incident de Jorge Pérez durant la gala. En una de les proves, va patir una lesió a l'esquena que el va obligar a abandonar el joc.

Aquest cop va ser especialment dur per a ell, atès el seu caràcter competitiu i la seva determinació per no rendir-se fàcilment.

"He sentit que se'm partia l'esquena, l'equilibri no és el meu fort i no em vull obrir el cap. El joc és perfecte, jo assumeixo la meva responsabilitat", va explicar Jorge. Les seves paraules reflecteixen no només el dolor físic, sinó també la frustració de no poder continuar competint al màxim nivell.

Captura de Jorge Pérez amb les mans a la cara plorant a l'illa de Supervivientes
El mal estat anímic de Jorge Pérez en no poder superar els seus problemes físics | Mediaset

La decisió de Jorge d'abandonar el joc va ser rebuda amb comprensió per part dels companys i del públic.

La seva disculpa per haver de retirar-se prematurament mostra el seu alt sentit de responsabilitat i el seu esperit esportiu. "Demano disculpes, perquè jo no soc de rendir-me", va afegir, deixant clar el seu caràcter lluitador.

Jorge Javier Vázquez, un dels presentadors més icònics de Telecinco, va intervenir per treure ferro a l'assumpte. "No he vist ningú obrir-se el cap aquí", va comentar en to humorístic, buscant alleujar la tensió del moment.

Jorge Pérez va respondre amb humor, demostrant la seva capacitat per manejar situacions difícils amb un somriure. "Jo prefereixo que sigui una altra persona, que jo ja m'he trencat el cul", va replicar, provocant rialles entre els presents.