Laura Matamoros confirma que torna a estar enamorada

Després dels rumors que la relacionaven amb Javier Hidalgo, un bon amic del seu ex, la filla de Kiko Matamoros ha desmentit el romanç, si bé ha confirmat que està coneixent una altra persona

Laura Matamoros torna a estar enamorada
Laura Matamoros torna a estar enamorada | INSTAGRAM

La guanyadora de ‘Gran Hermano VIP 4’ i ara col·laboradora del programa de Telecinco 'Mujeres y Hombres y Viceversa', Laura Matamoros, va passar pel plató de ‘Viva la vida’ per parlar sobre la seva vida privada. La filla de Kiko Matamoros va explicar la seva ruptura amb el pare del seu fill Matías, Benji Aparicio.

La filla de Kiko Matamoros va admetre que no es planteja tornar amb ell. Laura reconeixia que no era feliç amb Benji, assegurant que lamentablement s’havia acabat l’amor entre ells i que tot havia anat massa ràpid.

Tot i aquestes sensacions de Laura i segons va explicar el paparazzi, Diego Arrabal, el fet que la filla de Kiko ho tingui tan clar és degut al fet que la jove s’ha enamorat de nou, i no només això sinó que a més ho estaria d’un amic del seu ex. Una informació que la mateixa Laura va desmentir ahir nit al programa 'GH DÚO'

Laura Matamoros desmenteix la relació amb Javier Hidalgo

I és que segons els rumors que corrien al llarg de les últimes setmanes, la persona de qui Laura Matamoros s’hauria enamorat és un home molt conegut per la premsa del cor. Es tracta de Javier Hidalgo, fill del propietari d’Air Europa i amic de molts famosos com el dj Fonsi Nieto, l’exfutbolista Aitor Ocio, la model Eugenia Silva, l’exparella de Paulina Rubio, Colate o de la parella de l’actriu Amaia Salamanca, Rosauro Varo, del qual a més de ser íntims amics són socis.

Resulta que en aquest mateix grup d’amics i coneguts, també hi formava part Benji Aparicio, l’ex de Laura, fet que produeix certa sorpresa que justament la jove s’hagués enamorat d’una persona de l’entorn del seu ex. Per aquest mateix motiu, i després de totes les especulacions entorn de la seva vida sentimental, la filla de Kiko Matamoros ha aprofitat el seu paper com a col·laboradora al programa 'GH DÚO' per deixar clar que Javier Hidalgo no és la persona que ocupa actualment el seu cor.

Javier Hidalgo és el nou amor de Laura Matamoros
Javier Hidalgo nega que sigui el nou amor de Laura Matamoros | GTRES
 

Així les coses, aprofitant un moment en què Jorge Javier Vázquez li va preguntar si tornava a estar enamorada, Laura va deixar anar el següent: «Estic en un moment de la meva vida on gaudeixo molt». I, malgrat que en un primer moment no tenia previst donar més detalls sobre la seva vida privada, a mesura que el presentador li anava fent preguntes la col·laboradora anava fent públics més detalls sobre la seva situació sentimental actual. 

«Sí que diré que estic coneixent a una altra persona», reconeixia Matamoros, que continuava expressant que «els detalls de quan i com me'ls guardo per a mi. Tan sols diré que té la meva mateixa edat. I és que hi ha gent d'aquesta edat que és molt intel·ligent, molt bona i que m'estima». Aleshores, preguntada per si la identitat del nou amor era Javier Hidalgo, Laura ho va negar rotundament

Javier Hidalgo també nega els rumors 

Quelcom que, per la seva banda, també ha fet l'altre protagonista de la història. Javier Hidalgo confirmava, arran una conversa que va mantenir amb el mitjà 'Vanitatis', que les informacions que el relacionaven amb la filla de Kiko Matamoros eren una «farsa i una mentida absoluta». No només això, sinó que s'ha mostrat absolutament «indignat», fent patent que li havia demanat a Laura que desmentís els rumors com més aviat millor.

En aquest sentit, Hidalgo també ha fet pública la seva preocupació per Benji, que es el damnificat en tota aquesta història. «Li estan fent molt de mal a ell i a la seva família», declarava el director executiu de Globalia. Amb tot, i tal com va explicar Laura Matamoros durant la nit d'ahir, Benji estaria al corrent de totes les novetats que hi ha a la vida de la col·laboradora: «Benji ho sap. Estic coneixent a una persona que m'agrada molt i ho estic gaudint com vull i com puc. Estic encantada», declarava la neboda de Mar Flores. 

Qui és la nova parella de Laura Matamoros?

Daniel Illescas
Daniel Illescas, un influencer que resideix a Barcelona, seria el nou amor de Laura Matamoros | Instagram

 

Arribat aquest punt, tan sols queda una qüestió per resoldre: qui és, doncs, la persona que està coneixent Laura Matamoros? Les especulacions no han parat de crèixer, i aquest matí la revista 'Diez Minutos' afirmava que l'afortunat seria el català Daniel Illescas, un influencer que resideix a Barcelona i que seria el responsable de la felicitat que transmet la col·laboradora de Telecinco. 

De fet, i tal com explica el mitjà citat anteriorment, la relació estaria tan consolidada que Illescas ja coneix al seu sogre Kiko Matamoros, amb qui hauria estat dinant el passat divendres en companyia de la seva xicota. En l'article en qüestió es pot veure a la recentment estrenada parella passejant per Madrid i mostrant la gran complicitat que existeix entre ells. 


Comentaris

envia el comentari