ÚLTIMA HORA

Trets i càrregues dels Mossos a Barcelona

ARA MATEIX

Cremen cotxes al centre de Barcelona

Laura Matamoros demana ajuda als seus seguidors d'Instagram per decidir el nom del seu fill

La filla de Kiko Matamoros donarà a llum d'aquí a uns mesos
Laura Matamoros amb la seva parella Benji Aparicio | GTRES

 

Laura Matamoros serà mare per primera vegada d'aquí a pocs mesos amb la seva parella, el cuiner Benji Aparicio. La parella ja comença a preparar-ho tot per l'arribada del seu primer fill que, tal com va anunciar Kiko Hernández, serà un nen.

 

Sembla que Laura Matamoros i la seva parella no s'acaben de decidir amb el nom que li posarien al nadó una vegada hagi nascut i és per això que la futura mare ha demanat idees als seus seguidors d'Instagram. «Estic pensant noms per... -incloïa l'emoticona d'un bebè i un biberó- Digueu-me que els apunto!! No em decideixo!!», escrivia Laura.

Laura demanava així ajuda als seus seguidors | Instagram Stories

 

I és que, quina millor manera d'agafar idees par a una cosa d'aquest estil que una xarxa social on Laura compta amb més de 448.000 seguidors? Només que alguns d'ells hagin decidit col·laborar en la petició, segur que ara la parell atindrà un gran ventall de possibilitats entre les que poder escollir.

Des que es va quedar embarassada, Laura Matamoros està compartint molts dels seus moments amb el seu nou estat amb els seus seguidors mitjançant sobretot els seus Instagram Stories, de fet, allà ja hi va publicar fa un temps una imatge en la qual es podia veure la seva panxa d'embarassada.

 

La fotografia compartida per Laura Matamoros ensenyant pantxa d'embarassada | Instagram Stories
Comentaris