YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Laura Matamoros demana al seu pare i al seu germà què es reconciliïn

La relació familiar no passa per un dels millors moments, i la jove ha intentat revertir la situació amb uns missatges a les xarxes socials

Laura Matamoros en una imagen de archivo
Laura Matamoros a una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

La relació entre Kiko Matamoros i els seus fills no està passant per un dels seus millors moments. L'assistència del col·laborador de 'Sálvame' a la boda del seu fill amb Estela Grande, i les declaracions posteriors on deia que havia cobrat per anar-hi, van iniciar un conflicte entre Kiko i Diego. Aquestes informacions van portar el jove a atacar durament al seu pare i la seva germana als platós. 

Diego va acusar Laura d'haver-lo mentit i de conèixer des del començament que el seu pare només anava a la boda per diners. Aquestes paraules desestabilitzaven encara més una relació que sempre ha penjat d'un fil. Laura no va voler entrar als atacs del seu germà, mostrant-se feliç amb el seu fill, però sembla que estaria molt afectada per aquests comentaris. 

 

Missatge de Laura demanant la reconcilació de Kiko i Diego 

Al seu compte d'Instagram, Laura publicava una sèrie d'indirectes dirigides al seu pare i germà per tal que fessin les paus. El seu missatge començava: «Aprofito aquesta foto per dir que la vida és només una... Que la visquis amb la major de les teves alegries, que el temps passa volant». 

La publicació continuava de la següent manera: «Tots aprenem dels nostres errors i que tinguis a prop a qui realment t'omple i fa que el teu cor somrigui... No a qui destrossa la teva felicitat per satisfacció personal... La meva felicitat val molt més que tot això i espero la vostra també.» 

Fotomontaje de Laura, Diego y Kiko Matamoros
Fotomuntatge de Laura, Diego i Kiko Matamoros | CatalunyaDiari.cat

 

Vol estar al marge dels problemes entre pare i fill

Tot apunta que Laura feia referència a Kiko i Diego Matamoros, que viuen actualment un conflicte mediàtic. El col·laborador de 'Sálvame' comentava sobre els atacs del seu fill: «No vull saber res més de tu ni de la teva vida, ets un autèntic miserable, no et perdono el que has fet a la teva germana, espero que et denunciïn ella i la revista». 

Kiko Matamoros no va dubtar a defensar amb vehemència la seva filla i la jove sembla que es vol mantenir al marge dels problemes entre el seu pare i el seu germà. Ara, està centrada en el seu fill Matías, que tot just acaba de néixer. 


Comentaris

envia el comentari