Laura Matamoros en un primer pla mirant a càmera

Laura Matamoros i el disgust que marca el futur del seu nou embaràs

Laura Matamoros ha confirmat les sospites del públic

Laura Matamoros era una cara habitual de Telecinco, però es va adonar que podia guanyar molts més diners fora dels platós. La jove vol ser 'influencer', motiu pel qual no entra en polèmiques i intenta que la seva imatge sigui el més elegant possible. No obstant això, ningú oblida que és filla del col·laborador més famós de la petita pantalla.

Laura Matamoros és conscient de les sospites i és una de les poques persones que sap la veritat: diuen que Marta López Álamo està embarassada. Alguns programes com Socialité van fer saltar les alarmes, però no és cert que estigui esperant un nadó. Vol ser mare, però assegura que no és el moment i ha endarrerit els plans de maternitat uns anys més.

Primer pla de Marta López Álamo
Laura Matamoros està al corrent de les intencions de Marta López | Europa Press

Laura sap que el seu pare es disgustarà en sentir les últimes declaracions que Marta López ha donat al programa de María Patiño. I és que la model reconeix que està en un bon moment professional i pensa que seria un error portar un nen al món en aquesta etapa. Per això, ha donat una data, i creu que es quedarà embarassada en dos o tres anys, però potser és massa tard.

La 'influencer' va ser la primera a parlar dels errors que havia comès Kiko com a pare, però està convençuda que els ha solucionat. Així que, rebria amb els braços oberts al seu nou germà, encara que és possible que aquest moment corri perill. Si, perquè l'ex de Makoke ja té certa edat i no comptava que la seva xicota no volgués ampliar la família de forma immediata.

El tertulià de Sálvame estava tranquil, es va fer proves i va comprovar que seguia tenint capacitats per portar un nen al món. Marta, conscient dels rumors, va viatjar a Hondures per visitar-lo a Supervivientes 2022 i li va donar una notícia que li va disgustar. «No estic embarassada, ja tindrem el nostre fill en el futur, quan ens casem», li va explicar la seva noia a Kiko.

Laura Matamoros trenca amb el seu passat

La filla de Matamoros s'ha beneficiat dels seus cognoms i ha concedit una infinitat d'entrevistes parlant de la seva vida, però ha trencat amb el seu passat. No vol estar tan exposada com abans, ja que sap que pot ser contraproduent per a les marques amb què treballa. Ara, el seu objectiu és convertir-se en la influència del moment i no pot cometre riscos innecessaris.

Primer pla de Laura Matamoros
Laura Matamoros vol deixar enrere totes les polèmiques | GTRES

La jove Matamoros acaba de separar-se de Benji Aparicio, amb qui té dos fills, i la premsa vol saber com es troba. No donarà explicacions perquè pretén tenir una imatge impol·luta i entrar en certs escàndols no la beneficia. Per aquest motiu, tampoc ha parlat clarament de l'embaràs de Marta, la xicota del seu pare.

Kiko se sorprendrà força quan torni a Espanya i comprovi el que alguns dels seus companys han explicat sobre Marta López. I és que, arran d'això, la model s'ha vist obligada a intervenir al programa de María Patiño per desmentir els nous rumors d'embaràs. Reconeix que és una cosa que té pendent, però encara no se sent preparada, malgrat que la seva decisió pugui disgustar el seu xicot.

Laura Matamoros envia un missatge important

Laura Matamoros ha rebut moltes trucades de Sálvame, però no vol atendre el programa perquè creu que no serà bo per a la seva carrera. Tot i això, el que sí que ha fet ha estat enviar un missatge a Kiko, ja que vol demostrar-li que sempre estarà al seu costat. És sabut que en el passat han tingut molts conflictes, però ara tot ja està oblidat perquè han sabut perdonar-se.

La filla del col·laborador ha estat acusada de tenir mala relació amb Marta López Álamo, encara que la model nega que hi hagi diferències entre elles. La jove Matamoros està desitjant que el seu pare surti de Supervivientes per distanciar-se de la pressió mediàtica, ja que cada cop hi ha més rumors sobre la taula i la situació és impossible de controlar.