rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Laura Matamoros passa la nit a l'hospital

La filla de Kiko Matamoros no ha volgut donar més detalls a través de les seves xarxes socials
Laura Matamoros ha estat ingressada a l'hospital | Telecinco

 

Preocupació a les xarxes socials per l’última imatge compartida per Laura Matamoros a través de les històries en el seu compte oficial d’Instagam. Els seus seguidors han pogut veure com la filla de Kiko Matamoros ha publicat una fotografia en la qual es pot veure el seu braç i per la via que tenia posada, s’intueix que la jove ha passat la nit a urgències. Per aquesta raó ara tots els seus fans estan molt preocupats, ja que Laura no ha explicat en cap moment perquè està a l’hospital.

 

Laura ha compartit una imatge inquietant

Juntament amb el missatge de «bon cap de setmana», Laura Matamoros ha preocupat tots els seus seguidors que es pregunten per què  ha passat per l’hospital, ja que l’exconcursant de ‘Supervivientes’ no ho ha explicat. Però el que sí que queda clar és que el seu cap de setmana segurament ha estat molt pitjor del que esperava si ha passat part de la nit a urgències.

 

La darrera notícia que se sap de la filla de Kiko Matamoros és que està preparant quelcom molt interessant que donarà a conèixer a través de les seves xarxes socials un cop ho tingui tot preparat. I ni tan sols els seus germans, Diego y Anita que cadascun està vivint la seva vida a Madrid i a Florència, han donat cap explicació sobre la raó per la qual Laura ha passat la nit a l’hospital.

 

Imatge de Laura Matamoros on es pot veure la via en el seu braç | Instagram

 

 

Es va donar a conèixer a ‘Gran Hermano VIP’

Laura Matamoros és la tercera filla de Kiko Matamoros i la seva exdona Marian Flores, va néixer l’any 1993 i abans de fer-se famosa treballava en una clínica dental com a recepcionista. La seva vida estava completament apartada de les càmeres i vivia tranquil·lament amb la seva parella Miquel, tot i ser molt activa i inquieta tal com es defineix ella mateixa.

 

En un principi Laura era un personatge totalment desconegut, al contrari que el seu germà Diego que era famós gràcies als seus continus atacs a Kiko Matamoros i la seva parella Makoke, que van separar-se fa un parell de mesos. No obstant això, la jove va decidir participar en la quarta edició de ‘Gran Hermano VIP’ de l’any 2016 i va donar-se a conèixer mentre saldava comptes amb el seu pare Kiko, Makoke i especialment amb Javier Tudela, el seu germanastre.

 

Laura Matamoros durant el seu últim missatge a les xarxes | Instagram

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris