Laura Matamoros i el seu nou 'look' esportiu de 3.000 euros

La influencer va sorprendre a la festa de la firma 'Iqos' amb un 'look' valorat en 3.000 euros

Laura Matamoros durant la festa de la marca
Laura Matamoros durant la festa de la marca | INSTAGRAM

Laura Matamoros s’està convertint en una de les influencers més consolidades del país en qüestió de moda. La filla del polèmic col·laborador Kiko Matamoros està feta tota una ‘it girl’. El seu estil és seguit per milers de persones a Instagram, convertint-se en tot un referent de moda de moltes noies joves. A més a més, des que Laura Matamoros va entrar de ple en el món dels influencers, han sigut nombroses les ocasions en què se l’ha vist acompanyada de personatges com Pelayo Díaz, Marta Castro o Dulceida.

La festa de la marca 'Iqos'

Estem molt acostumats a veure Laura Matamoros amb jaquetes de cuir i un estil rocker que marca la seva personalitat. En la seva última aparició a la festa de la firma ‘Iqos’, però, va sorprendre a tothom quan va decidir deixar de banda la seva roba habitual per lluir un vestuari més ‘sport’.

El ‘look’ escollit: urbà i casual. Res a veure amb el que s’espera d’una inauguració de la marca en un esdeveniment d’aquestes característiques; allí va compartir espai amb personatges coneguts del món de l’espectacle com Macarena Gómez, Mónica Cruz, Belén López o Núria Roca. El que està clar és que no va deixar ningú indiferent amb el seu vestuari i va esdevenir una de les millors vestides de la nit.

Roba informal amb complements sofisticats

Pel que sembla, la influencer fa agafar del seu armari la primera roba que va trobar. Això és el que es desprèn si ens fixem en el que duia: uns pantalons de color beix i un jersei de coll de cigne en negre, una peça que és tendència actualment.

El que ja no sembla que sigui tan poc estudiat són els complements que va triar per arrodonir el seu 'look'. Aquí, la influencer va saber donar el toc de sofisticació afegint-hi unes sabatilles Hi Star de la firma Golden Goose Deluxe Brand, valorades en 375 euros; un cinturó Diorquake de pell negre de la marca Dior, amb un valor aproximat de 750 euros, i per acabar, una bossa de mà de Dior de pell també, de color vermell i de més de 2.100 euros.

La seva recent ruptura

Laura Matamoros està travessant una etapa delicada a causa de la ruptura amb Benji, el pare del seu fill, que va néixer el maig del 2018. Tal com ella ha declarat, el veu més com un amic i no creu que hi pugui haver una reconciliació, ja que no se sent enamorada d'ell. 

Laura Matamoros amb la seva parella Benji Aparicio
Laura Matamoros amb la seva exparella Benji Aparicio | INSTAGRAM

 

Mentrestant, ella segueix fent una vida normal i treballant a la televisió, en programes on apareix de col·laboradora com 'GH DÚO' i 'Mujeres, hombres y viceveresa'.


Comentaris

envia el comentari